اخبار و مقالاتاسکم و قانونگذاری - Scam & Regulation

نگرانی کشورهای عضور G7 نسبت به رمزارزهای پایدار

هیئت ثبات مالی جهانی(FSB) با ارائه‌ی طیف وسیعی از مسائل مربوط به رمزارزهای پایدار از جمله حفاظت از حریم خصوصی، انطباق با پروتکل‌های شناخت مشتری و فرایند‌های مبارزه با پولشویی، رمزارزهای پایدار را تحدیدی برای ثبات مالی جهان توصیف کرد!

نکات برگزیده مطلب
  • طبق بیانیه‌ای که به تازگی توسط هیئت ثبات مالی(FSB) منتشر شده است، به نظر می‌رسد کارگروه G7 در رابطه با مسائل و چالش‌هایی که به واسطه‌ی حضور رمزارزهای پایدار برای ثبات مالی جهان به وجود می‌آید، ابراز نگرانی کرده است. این درحالیست که قبلا اعلام شده بود رمزارزها هیچ تهدیدی علیه اقتصاد جهان ایجاد نمی‌کنند.

رمزارزهای پایدار خطرناک هستند؟

طبق یک بیانیه‌ی رسمی که توسط هیئت ثبات مالی(FSB) منتشر شده است، بزرگ‌ترین اقتصاد‌های جهان در حال حاضر رمزارزهای پایدار را به عنوان یک خطر احتمالی برای ثبات سیستم مالی جهانی توصیف و طبقه‌بندی می‌کنند.

در نامه‌ای که روز یک‌شنبه برای وزرای مالی گروه G20 و همچنین مقامات ارشد بانک‌های مرکزی فرستاده شد، راندال کوارلس(Randal Quarles) رئیس هیئت FSB اعلام کرد که «کارگروه G7 گزارش ارزیابی فرصت‌ها و چالش‌های ایجاد شده توسط رمزارزهای پایدار را به زودی ارائه می‌کند».

گرچه مقامات گروه G20 قبلا اعلام کرده بودند که دارایی‌های رمزارزی هیچ خطری برای ثبات مالی جهان ایجاد نمی‌کنند، اما در نامه‌ی آقای کوارلس گفته شده که معرفی و ارائه‌ی رمزارزهای پایدار جهانی می‌تواند «چالش‌هایی را برای جامعه‌ی نظارتی و قانون‌گذاری ایجاد کند».

وی طیف وسیعی از مشکلات و مسائل مربوط به رمزارزهای پایدار را بیان کرد، از جمله حفاظت و حریم خصوصی داده‌ها، انطباق با پروتکل‌های شناخت مشتری(KYC) و فرایند‌های مبارزه با پولشویی(AML)، فرار مالیایی، رقابت منصفانه و همچنین یکپارچگی بازار.

گرچه در این نامه به صورت مستقیم به هیچ رمزارز پایداری اشاره نشده است، اما به نظر می‌رسد که این اقتصاددانان بزرگ در رابطه با صدور رمزارز لیبرا(Libra) از طرف شرکت فیس‌بوک ابزار نگرانی کرده‌اند.

رفع این مسائل هم باعث کسب تاییدیه‌های قانونی نخواهد شد

طبق گزارشات دیگری که روز دوشنبه منتشر شده است، در پیش‌نویس گزارشات مربوط به رمزارزهای پایدار که توسط کارگروه G7 منتشر شده است، هشدار داده شده که حتی در صورتی که شرکت‌ها و موسسات پشتیبان و حمایت کننده از لیبرا بتوانند این نگرانی‌ها را برطرف کنند، باز هم ممکن است این پروژه‌ی رمزارزی از طرف قانون‌گذاران تایید نشود.

در بخش‌هایی از پیش‌نویس کارگروه G7 آمده است «رفع این نگرانی‌ها و مشکلات لزوما تضمینی برای تایید قانونی این رمزارز پایدار ایجاد نخواهد کرد».

از زمانی که شرکت‌های بزرگ پرداخت مالی همچون پی‌پل، مسترکارت، ویزا و استریپ(Stripe) از پروژه‌ی لیبرا خارج شده‌اند، فشار‌ها بر روی شرکت فیس‌بوک دو چندان شده است.

البته قرار است در گرد‌همایی وزرای مالی G20 و مدیران ارشد بانک‌های مرکزی که در هفته‌ی جاری برگزار می‌شود، FSB یادداشتی رسمی در رابطه با مسائل پیرامون رمزارزهای پایدار جهانی ارائه کند. راندال کوارلس در رابطه با این موضوع اعلام نموده:

کارگروه G7 قرار است مسائل مربوط به قانون‌گذاری و نظارت را به FSB واگذار کند، و ما هم اکنون کار در این زمینه را اغاز کرده‌ایم. Randal Quarles

این ارزیابی پس از آن صورت گرفت که رهبران G20 از FSB خواستند که با توجه به تحولات اخیر رمزارزهای پایدار، در صورت لزوم پاسخ چند جانبه‌ی دیگری به آن‌ها توصیه کنند.

نظر شما در رابطه با اظهارات اخیر G7 چیست؟ چه چیز باعث شده که نظر اعضای این کارگروه تغییر کرده و رمزارزهای پایدار را یک خطر بالقوه برای ثبات مالی جهان توصیف کند؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

منبع
Coindesk

بهادر قلندرپور

علاقه‌مند به دنیای رمزارزها و تکنولوژی بلاک‌چین کارگردان بازی "تاریک‌‌تر از سایه" دانشجوی مهندسی پزشکی
دکمه بازگشت به بالا