
- کارگروه G۷ گزارش کرد که رمزارزهای پایدار همانند رمزارز پایدار شرکت فیسبوک(لیبرا)، خطرات قابل توجهی را برای سیستم مالی جهان ایجاد میکنند. این گزارش همچنین اعلام میکند که رمزارزهای پایدار دارای پتانسیلهای زیادی در حوزهی پرداخت هستند.
رئیس هیئت ثبات مالی جهانی(FSB) در هفتهی گذشته اعلام کرده بود که کارگروه جی۷ بهزودی گزارش ارزیابی فرصتها و چالشهای ایجاد شده توسط رمزارزهای پایدار را ارائه خواهد کرد. در همین راستا، کارگروه جی۷ گزارش ارزیابی رمزارزهای پایدار را در ۳۱ صفحه منتشر کرده است.
گزارش کارگروه G۷ در رابطه با رمزارزهای پایدار
این کارگروه در گزارشی که از سوی وزرای دارایی کشورهای عضو جی۷ و مدیران بانکهای مرکزی در خواست شده بود، تایید کرد که گروه متشکل از ۷ کشور ثروتمند بدون بررسی کافی چالشها و خطرات رمزارزهای پایدار، به هیچ یک از رمزارزهای پایدار اجازهی راهاندازی در سطح جهان را نخواهند داد. در پیش نویس این گزارش اعلام شده است که:
کارگروه G۷ گزارش کرد که اولین موج رمزارزها نتوانستند پایداری و جذابیت استفاده از این تکنولوژی نوظهور را به عنوان «سیستم پرداخت» و یا «روش ذخیرهی داراییها» اثبات کنند. از طرف دیگر، بدون هیچگونه تردیدی رمزارزهای پایدار به عنوان سیستم پرداخت و روش ذخیرهی دارایی قابل استفاده هستند و از آنجایی که نسبت به سیستمهای پرداخت کنونی سریعتر، ارزانتر و فراگیرتر هستند، میتوانند موجب توسعهی سیستمهای پرداخت جهانی شوند.
گزارش G۷ در ادامه به چالشها و خطرات احتمالی رمزارزهای پایدار برای سیاستهای عمومی، نظارت و تنظیم مقررات، اطمینان قانونی، مبارزه با پولشویی و مقابله با تامین مالی تروریسم و اجرای تعهدات مالیاتی در میان دیگر موضوعات پرداخته است.
بازتاب گزارش گروه ویژهی اقدام مالی
گزارش جدید G۷، مطالب مطرح شده در گزارش گروه ویژهی اقدام مالی(FATF) که در تابستان گذشته منتشر شده است را بازتاب میکند.
با این وجود، گروه ویژهی اقدام مالی آمادگی خود را برای تصویب سیستم پرداخت جدید بر پایهی رمزارزها(شامل یک پروژه از سوی دولت ژاپن) را اعلام کرد.
بر اساس گزارش کوینیت، هیئت ثبات مالی جهانی(FSB) با بررسی طیف وسیعی از مسائل مربوط به رمزارزهای پایدار از جمله حفاظت از حریم خصوصی، انطباق با پروتکلهای شناخت مشتری و فرایندهای مبارزه با پولشویی، رمزارزهای پایدار را تهدیدی برای ثبات مالی جهان توصیف کرده بود.
نظر شما در رابطه با گزارش کارگروه G۷ نسبت به رمزارزهای پایدار چیست؟ آیا رمزارزهای پایدار برای ثبات مالی و سیستم پولی جهان یک تهدید واقعی هستند؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.