
- بنیاد اتریوم به تازگی بخش دوم بروزرسانیهای مربوط به نسخهی دوم اتریوم یا ETH 2.0 را منتشر کرده است که شامل بروزرسانی تونکاتسو(Tonkatsu)، پیشنهاد اصلاح فاز یک و همچنین توسعه و پیشرفتهایی در زمینهی کلاینت کاربران بوده است.
بنیاد اتریوم(Ethereum foundation) به تازگی یک بروزرسانی در رابطه با نسخهی دوم اتریوم یا بروزرسانی Serenity منتشر کرده است. طبق اعلام اعضای این بنیاد، بروزرسانی Serenity با هدف انتقال کامل شبکهی اتریوم به مدل اثبات سهام(Proof Of Stake) است تا در نهایت مشکلات و مسائل مربوط به مقیاسپذیری این شبکهی رمزارزی حل شود.
علاوه بر این گفته شده که با ارائهی بروزرسانی مذکور، توسعهدهندگان قادر خواهند بود برای بررسی و تعامل با زبانهای برنامهنویسی جدید و همچنین اجراییسازی آنها، به یک ماشین مجازی دسترسی داشته باشند. در آخرین بروزرسانی(۳۸امین بروزرسانی مربوط به توسعهی Eth 2.0) از نسخهی v0.9.0 یا بروزرسانی Tonkatsu رونمایی شد، که به مدل شاردینگ(sharding) شبکه کمک میکرد. بروزرسانی Tonkatsu هم چنان در حال توسعه و در دست ساخت است.
توسعهدهندگان مدعی شدهاند که مدل شاردینگ که crosslink نامیده شده، ارتباط بین شاردها را ساده کرده و تجربهی بهتری را برای کاربران و توسعهدهندگان به همراه خواهد داشت. Crosslinkها با توجه به مفهوم اساسی شاردینگ ساخته خواهند شد. شاردینگ در واقع یک تکنیک جزءبندی و تکهتکهسازی است که برای در عین مقیاسپذیر کردن زیرساختهای اتریوم، باعث میشوند که در هر ثانیه تراکنشهای بیشتری پردازش شوند.
با توجهی به طراحی خاص شبکهی crosslink، مجموع تعداد شاردها یا تکههای شبکه باید از ۱۰۲۴ عدد به ۲۴ عدد کاهش یابد. هدف از این کار افزایش مقیاسپذیری شبکه طی یک دههی آینده میباشد. اندازهی بلاک شاردها نیز باید از ۱۶ کیلوبایت به ۱۲۸ کیلوبایت افزایش یابد.
از دیگر کارهایی که در زمینهی نسخهی دوم اتریوم انجام شده میتوان به «بهینهسازی کلاینت کاربران» و همچنین توسعهی ابزارهای مربوط به نظارت بر شبکه اشاره کرد.
نظر شما در رابطه با این بروزرسانی و اطلاعات منتشر شده توسط آن، چیست؟ آیا انتشار نسخهی دوم اتریوم میتوان مشکلات و مسائل مربوط به مقیاسپذیری شبکهی اتریوم را حل کند؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.