اخبار و مقالاتاسکم و قانونگذاری - Scam & Regulation

بانک تسویه حساب‌های بین‌المللی به دنبال استانداردسازی صنعت رمزارزها

این بانک از تمام افراد فعال در صنعت رمزارزها خواسته تا نظرات و پیشنهادات خود را در حوزه‌ی استفاده از رمزارزها در بانکداری بین‌المللی اعلام نمایند

نکات برگزیده مطلب
  • بانک تسویه حساب‌های بین‌المللی(BIS) به تازگی با انتشار یک مقاله‌ی مرتبط با صنعت رمزارزی از تمام فعالان و ذینفعان این حوزه خواسته تا برای ایجاد یک سیاست درمان «محتاطانه» و تعیین الزمات لازم برای استفاده از رمزارزها در بانکداری بین‌المللی نظر خود را بیان کنند. این کمیته‌ی مالی تا پایان روز سیزدهم مارس ۲۰۲۰، نظر و ایده‌ی کلیه‌ی ذینفعان صنعت رمزارزی از جمله دانشگاهیان، بانک‌ها، وزارتخانه‌ها، افراد شرکت کننده در بازار و عموم مردم را می‌پذیرد.

 

تدوین قوانین صنعت رمزارزی

بانک تسویه حساب‌های بین‌المللی(BIS) روز گذشته یک مقاله در رابطه با رفتار رمزارزها منتشر کرده است. این کمیته‌ی مالی از تمام افراد حاضر در صنعت رمزارزی خواسته تا برای ایجاد یک سیاست درمان «محتاطانه» نظر خود را بیان کنند.

BIS صنعت رمزارزی بانک تسویه حساب‌های بین‌المللی

این اعلامیه پس از آن منتشر شد که کمیته‌ی نظارت بر بانکداری، رشد دارایی‌های رمزارزی را به عنوان یک خطر بالقوه برای ثبات مالی و بانک‌های فعال توصیف کرده است.

در بخش‌هایی از بیانیه‌ی مطبوعاتی این کمیته‌ی مالی آمده است «با توجه به عدم استانداردسازی و تکامل مستمر، دارایی‌های رمزارزی یک کلاس دارایی نوظهور و نابالغ به شمار می‌آیند».

این بانک در ادامه با اشاره به اینکه برخی دارایی‌های رمزارزی نوسان ارزش بالایی دارند، فهرست تهدیدات ناشی از استفاده از دارایی‌های رمزارزی را منتشر کرده است. این تهدیدات عبارتند از «پایین بودن نقدینگی، اعتبار، بازار، عملیات غیرقانونی(از جمله کلاهبرداری و حملات سایبری)، پولشویی و تامین مالی تروریسم، مخاطرات قانونی و افزایش شهرت».

بانک‌ها می‌توانند وارد فضای رمزارزی شوند

علیرغم وجود مسائل خاص پیرامون صنعت رمزارزی، این نهاد بین المللی اعلام نموده که بانک‌ها می‌توانند برای کسب دارایی‌های رمزارزی و یا ارائه‌ی خدمات مرتبط اقدام نمایند. برای این منظور، کمیته‌ی مذکور از فعالان صنعت رمزارزی خواسته تا «در مواجهه با چنین مسائلی[تهدیدات لیست شده] یک رویکرد احتیاطی محافظه کارانه و درمانی نشان دهند».

با این حال، ویژگی‌های این روش درمانی همچنان قابل بحث است. این کمیته علاقه‌مند است تا در رابطه با دو موضوع مهم، نظر تمام فعالات صنعت رمزارزی را بشنود. اولین مورد مربوط به طیف وسیع «ویژگی‌ها و مشخصات خطرناک» دارایی‌های رمزارزی است که می‌تواند زمینه‌ای برای طراحی سیاست‌های آتی فراهم کند. مورد دوم نیز تعیین اصول و الزمات عمومی برای قرار گرفتن در معرض «دارایی‌های رمزارزی پرخطر»، مواردی همچون تعیین میزان سرمایه و نقدینگی مورد نیاز.

 نتیجه‌ی حاصل از چنین گزارشی می‌تواند «یک استاندارد پایه برای بانک‌های فعال بین‌المللی را ایجاد کند»؛ گرچه این کمیته‌ی مالی تصریح می‌کند که تک‌تک اعضاء بانکداری بین‌المللی می‌توانند رفتار محافظه‌کارانه‌تری نسبت به صنعت رمزارزی اتخاذ کنند.

در این مرحله[وضعیت فعلی صنعت رمزارزی]تدوین یک گزارش متعادل که باعث تشویق و افزایش میزان پذیرش شود، بسیار مهم و کلیدی خواهد بود. بانک تسویه حساب‌های بین‌المللی تا پایان روز سیزدهم مارس ۲۰۲۰، نظر و ایده‌ی کلیه‌ی ذینفعان صنعت رمزارزی از جمله دانشگاهیان، بانک‌ها، وزارتخانه‌ها، افراد شرکت کننده در بازار و عموم مردم را می‌پذیرد.

نظر شما در رابطه با رویکرد بانک تسویه حساب‌های بین‌المللی چیست؟ آیا نوسان بالا در ارزش برخی دارایی‌های رمزارزی یک تهدید برای اقتصاد و حوزه‌ی بانکداری به شمار می‌آید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

منبع
Cryptobriefing

بهادر قلندرپور

علاقه‌مند به دنیای رمزارزها و تکنولوژی بلاک‌چین کارگردان بازی "تاریک‌‌تر از سایه" دانشجوی مهندسی پزشکی
دکمه بازگشت به بالا