اخبار بلاکچین و دنیای کریپتواخبار و مقالات

آکسفام: نابرابری توزیع ثروت در جهان در سطح بالایی قرار دارد

گزارش اخیر آکسفام در حاشیه‌ی نشست سالیانه‌ی مجمع جهانی اقتصاد نشان می‌دهد که ثروت ۲۲ مرد ثروتمند جهان با ۳۲۵ میلیون نفر زن آفریقایی برابر است!

نکات برگزیده مطلب
  • آخرین گزارش آکسفام(Oxfam) در آستانه‌ی نشست سالیانه‌ی مجمع جهانی اقتصاد(World Economic Forum Annual Meeting ۲۰۲۰) نشان می‌دهد که نابرابری ثروت در جهان همچنان در سطح بالایی قرار دارد. بر اساس گزارش منتشر شده، ارزش دارایی‌های ۱۶۲ فرد ثروتمند جهان با ۵۰ درصد(۳.۸۵ میلیارد نفر) از فقیر‌ترین مردم جهان برابر است.

گزارش آکسفام از توزیع نابرابر ثروت

نشست سالیانه‌ی مجمع جهانی اقتصاد موثرترین عامل ایجاد همکاری در میان رهبران کشور‌های برتر اقتصادی جهان در آغاز هر سال محسوب می‌گردد. 3,000 نماینده که 53 رئیس جمهور از 117 کشور جهان را شامل می‌شود، در نشست سالیانه‌ی مجمع جهانی اقتصاد شرکت کرده‌اند.

 نشست مجمع جهانی اقتصاد در سال جاری با عنوان «ذینفعان متحد و جهان پایدار» نام‌گذاری شده است. بسیاری از افراد ثروتمند جهان از پلتفرم مجمع جهانی اقتصاد برای عقد قرارداد‌های تجاری و گسترش کسب و کار و ثروتشان استفاده می‌کنند. در حالی که آکسفام به عنوان بزرگترین سازمان خیریه‌ی جهانی آخرین داده‌ها را از شکاف میان ثروتمندان و فقرا منتشر کرده است.

گزارش آکسفام نشان می‌دهد که دارایی‌های 22 مرد ثروتمند جهان از تمامی زنان آفریقایی بیشتر است. بعلاوه، زنان و دختران 12.5 میلیارد ساعت از وقت خود را صرف فعالیت‌های بدون دستمزد همانند مراقب از کودکان و افراد سالمند می‌کنند، در نتیجه سهم مشارکت آن‌ها از اقتصاد جهانی 10.8 تریلیون  دلار در سال(بیش از سه برابر صنعت فن‌آوری جهان) محاسبه می‌گردد.

دنی سریسکانداراجا(Danny Sriskandarajah)، مدیر اجرایی آکسفام اظهار داشت: «نابرابری ثروت 22 مرد ثروتمند جهان در مقایسه با تمامی زنان آفریقایی، نشان می‌دهد که همچنان تفاوت‌های جنسیتی در اقتصاد جهانی تاثیر‌گذار است.»

مقامات کشور‌های جهان به منظور کاهش فقر و نابرابری باید به‌طور معمول در سرویس‌های مراقبت‌های بهداشتی و دیگر سرویس‌های خدمات عمومی سرمایه‌گذاری کنند که در نهایت زندگی را برای کسانی که این مسئولیت‌ها را برعهده دارند آسانتر خواهد ساخت.

نقش تکنولوژی بلاکچین در توزیع برابر ثروت

بر اساس گزارش نشریه‌ی بلومبرگ، 1.2 تریلیون دلار به ثروت 500 فرد ثروتمند جهان افزوده شده است، در نتیجه ارزش خالص دارایی این افراد با افزایش 25 درصدی به 5.9 تریلیون دلار رسیده است.

ارزش دارایی 500 فرد ثروتمند جهان

تولد بیت کوین بر پایه‌ی تکنولوژی بلاکچین روشی نوآورانه برای توزیع ثروت در میان تمامی مردم جهان ارائه کرد. در آن زمان تمامی افراد با استفاده از رایانه‌های شخصی قادر به استخراج و جمع آوری بیت کوین بوده‌اند. اما پس از رونمایی از تجهیزات استخراج رمزارز که با استفاده از مدار‌های مجتمع با کاربرد خاص ساخته شده‌اند، ضعف‌های این نو‌آوری نیز آشکار شده است.

بر اساس گزارش کوینیت، 32 نهنگ بزرگ بیت کوین مجموعا 1 میلیون بیت کوین را در اختیار دارند. همچنین برآورد می‌شود که ساتوشی ناکاموتو خالق بیت‌کوین مالک 1.1 میلیون بیت کوین است. در نتیجه بسیاری از منتقدان معتقدند که ثروت در اکوسیستم بیت کوین نیز همانند سیستم‌های مالی سنتی به‌طور نابرابر توزیع شده است.

 با وجود تلاش‌های جهانی برای استفاده‌ی کاربردی از فن‌آوری بلاکچین و رفع بسیاری از ضعف‌ها، زمان تغییر شرایط نابرابری ثروت فرا رسیده است.

نظر شما نسبت به گزارش آکسفام نسبت به توزیع نابرابر ثروت در سیستم مالی سنتی چیست؟ آیا تکنولوژی بلاکچین به ایجاد دسترسی عادلانه به سیستم‌های مالی و توزیع برابر ثروت در جوامع کمک خواهد کرد؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
دکمه بازگشت به بالا