اخبار بلاکچین و دنیای کریپتواخبار و مقالات

کنسرسیوم مجمع جهانی اقتصاد برای مدیریت رمزارزها

بنیان‌گذار و رئیس مجمع جهانی اقتصاد ابراز امیدواری کرد که تاسیس این کنسرسیوم موجب سرعت بخشیدن به ایجاد چهارچوب مدیریتی صحیح برای ارزهای دیجیتالی جهانی شود

نکات برگزیده مطلب
  • مجمع جهانی اقتصاد یک کنسریوم جهانی برای طراحی چهارچوب مدیریت رمزارزها(که رمزارزهای پایدار را نیز شامل می‌شود) ایجاد کرده است. هدف از تشکیل کنسرسیوم مدیریت ارزهای دیجیتالی(Consortium for Digital Currency Governance)، تصمیم‌گیری و ایجاد چهارچوب قانونی صحیح در مقابل رمزارزها عنوان شده است.

کنسرسیوم مدیریت رمزارزها

کنسرسیوم مدیریت ارزهای دیجیتالی با هدف گرد‌هم آوردن موسسات مالی، نمایندگان دولتی، توسعه‌دهندگان و دیگر اعضای جامعه‌ی جهانی برای تصمیم‌گیری در رابطه با مدیریت صحیح رمزارزها ایجاد شده است. در وب سایت مجمع جهانی اقتصاد اعلام شده است که ارزهای دیجیتالی به عنوان ابزار مشارکت مالی در نظر گرفته می‌شوند اما اهداف این ابزار تنها با مدیریت مناسب محقق می‌شود.

ارزهای دیجیتالی در نشست سال جاری مجمع جهانی اقتصاد در مرکز توجه قرار گرفته است. کلاوس شواب(Klaus Schwab)، بنیان‌گذار و رئیس مجمع جهانی اقتصاد اظهار داشت که این حوزه به مشارکت میان بخش‌های مختلف توابع و دانش جغرافیایی نیاز دارد. وی اظهار داشت:

ما با تکیه بر سابقه‌ی طولانی از همکاری عمومی و خصوصی امیدواریم که میزبانی کنسرسیوم موجب تسریع ایجاد چهارچوب مدیریتی برای ارزهای دیجیتالی جهانی شود. Klaus Schwab

کنسرسیوم جدید توسط تعدادی از بانک‌های مرکزی از کشور‌های درحال توسعه به همراه مارک کارنی(Mark Carney)؛ مدیر کل بانک مرکزی انگلیس(که پیشتر نسبت به پتانسیل ارزهای دیجیتالی در مجمع جهانی اقتصاد سخنرانی کرده بود) و تعدادی از سازمان‌های غیر دولتی کنترل می‌شود.

رویکرد‌های نو‌آورانه در قانون‌گذاری رمزارزها

بر اساس اطلاعیه‌ی منتشر شده: «کنسرسیوم مدیریت ارزهای دیجیتالی بر روی روش‌های سیستم قانون‌گذاری پراکنده تمرکز خواهد کرد. بازدهی، سرعت، تعامل پذیری، فراگیری و شفافیت به عنوان اصول این نو‌آوری عنوان شده است. این کنسرسیوم خواستار رویکرد‌های قانون‌گذاری نو‌آورانه برای دستیابی به اهداف عنوان شده و ایجاد اعتماد است. مجموعه‌ای از اصول راهنما برای پشتیبانی از فعالان بخش‌های عمومی و خصوصی و بررسی فرصت‌هایی که ارزهای دیجیتالی ارائه می‌کنند، از پیش طراحی شده‌اند.»

دیود مارکوس(David Marcus)؛ مدیر ارشد پروژه‌ی رمزارزی فیسبوک(لیبرا)، جوزف لوبین(Joseph Lubin)؛ بنیان‌گذار کن‌سن‌سیز(ConsenSys) و نها نارولا(Neha Narula) مدیر بخش ارز دیجیتالی دانشگاه ام‌آی‌تی در بیانیه‌ی مطبوعاتی از تلاش برای ایجاد کنسرسیوم قدردانی کرده‌اند.

خبر تاسیس کنسرسیوم تنها چند روز بعد از ارائه‌ی «لایحه‌ی حقوق بلاکچین(Blockchain Bill of Rights)» توسط شیلا وارن(Sheila Warren)؛ مدیر بلاکچین مجمع جهانی اقتصاد و سومدا دشماخ(Sumedha Deshmukh) متخصص پروژه‌های بلاکچینی، منتشر شده است. گروهی از بانک‌های مرکزی در هفته‌ی گذشته اعلام کردند که یک کارگروه برای ارزیابی به‌کارگیری تکنولوژی بلاکچین ایجاد می‌کنند.

آیا تاسیس کنسرسیوم مدیریت ارزهای دیجیتالی موجب بهبود رویکرد قانون‌گذاران و ایجاد چهارچوب‌های قانونی صحیح در حوزه‌ی رمزارزها خواهد شد؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دکمه بازگشت به بالا