اخبار بیت‌کوین - Bitcoinاخبار و مقالات

ارسال بیت‌کوین از طریق پیامک، بدون نیاز به اینترنت!

نکات برگزیده مطلب
  • پیشگامان کیف پول امنیتی بیت‌کوین، ولت سامورایی، یک اپلیکیشن اختصاصی به نام Pony Direct را معرفی کرده‌اند که روش پرداخت جدیدی برای پرداخت بیت‌کوین از طریق SMS یا همان پیام کوتاه است. روشی خلاقانه برای پیشگری از هر گونه سانسور احتمالی که بتواند دسترسی به اینترنت را برای استفاده از بیت‌کوین محدود کند.

اپلیکیشن Pony Direct ولت سامورایی
T Dev D از تیم ولت سامورایی اینطور توضیح می‌دهد: “از طریق این برنامه شما می‌توانید تراکنش بیت‌کوین را بوسیله‌ی پیام کوتاه به هر دستگاه اندرویدی متصل به اینترنت ارسال کنید حتی اگر دسترسی اینترنت شما مسدود یا قطع شده باشد و به این وسیله کسی که محدودیت در دسترسی به اینترنت دارد می‌تواند بدون نگرانی از این مسئله از این قابلیت بهره‌مند شود.”

 

“Pony Direct به صورت یک اپلیکیشن proof-of-concept و بصورت متن باز توسعه داده شده تا سایر توسعه دهندگان در صورت علاقمندی بتوانند در این پروژه‌ی ابزارهای Mule شرکت کنند و سورس کدهای آن در github موجود است.”

سانسور یکی از راه‌حل‌های مورد علاقه‌ی بسیاری از دولت‌ها برای سرکوب کردن مخالفان است و دلایل بسیاری وجود دارد که بیت‌کوین را به یک تهدید برای این دولت‌ها تبدیل می‌کند. در سال 2016 بسیاری از کشورها نظیر، عربستان صعودی، بنگلادش، پاکستان، عراق، جمهوری کنگو، سوریه، ترکیه، برزیل، مراکش و الجریزه که فقط اسامی برخی از این کشورها هست، تلاش بسیاری برای مسدود کردن دسترسی کاربران به شبکه‌های اجتماعی انجام داده‌اند و پیام کوتاه، می‌تواند راه گریزی از این وضعیت باشد.

چطور پیامک در داخل ولت سامورایی عمل می‌کند؟ T Dev D اینطور توضیح می‌دهد: “مسئله‌ی اصلی اینجاست که پیامک محدود به 160 کاراکتر است، پس باید راهی پیدا کرد که بتوان از طریق پیامک تراکنش بیت‌کوین را ارسال کرد و در شبکه قابل شناسایی باشد. بخاطر همین از این روش استفاده کرده‌ایم، اولین پیامک ارسال شامل تعداد کل پیامک‌هایی است که قرار است ارسال شوند، همچنین در بردارنده‌ی آیدی هش شده‌ای که در انتها باید دریافت شود، یک آیدی کلی، یک عدد ترتیب‌گذاری و بخشی از کد تراکنش در قالب کد هگز هست. پیامک بعدی، شامل یک عدد ترتیب‌گذاری، آیدی کلی و بخش دیگر کد تراکنش بصورت کد هگز است. وقتی که دریافت‌کننده‌ی پیامک‌ها، تعداد پیامک‌های دریافتی صحیح، دارای آیدی یکسان و از یک شماره‌ی یکسان دریافت کرد، اطلاعات تراکنش از پیامک‌ها استخراج شده و در یک قالب قرار گرفته و سپس برای پردازش به شبکه‌ی بیت‌کوین ارسال می‌شود.”

پاول روزناک
Pony Direct بخشی از پروژه‌ی R&D در حال اجرا بر روی تحقیق روش‌های جایگزین برای مقابله‌ی کارآمد با فرآیند سانسور است. مقابله با سانسور یکی از اهداف اصلی پروژه‌ی Uber-Privacy است، تیم این پروژه فعالان حریم خصوصی هستند که زندگی خود را صرف توسعه‌ی نرم‌افزاری کرده‌اند که هیچ‌گاه در Silicon Valley ساخته نشده، هیچ قانون‌گذاری اجازه‌ی آن را نمی‌دهد و هیچ سرمایه‌گذاری بر روی آن سرمایه‌گذاری نخواهد کرد، ما نرم‌افزاری ساخته‌ایم که بیت‌کوین لایق آن است.

وقتی در مورد وضعیت پروژه‌ی کیف پول که در حالت آلفا است سوال کردیم، T Dev D اینطور پاسخ داد: “سامورایی بسیار جلوتر از چشم‌انداز و برنامه‌ریزی خود در حرکت است و رشد بسیار قابل توجهی را به دلیل توجه رسانه‌های جمعی دنیای ارزهای رمزگذاری‌شده تجربه کرده است.” و با توجه به اینکه ولت فقط بر مبنای سیستم عامل اندروید است، برنامه‌ای برای نسخه‌ی iOS ولت تا پایان سال میلادی جاری در نظر داریم.

تراکنش‌های پیامکی، اولین بار به عنوان یک آزمایش تابستان سال گذشته توسط پاول روزناک که قصد داشت از یک روش قدیمی برای ارسال بیت‌کوین استفاده کند، معرفی شد. پروژه‌ی او Smspushtx بود و او مجبور بود از یک سرویس‌دهنده‌ی داخلی پیام کوتاه استفاده کند که سرویس Nexmo را چون هزینه‌ای دریافت نمی‌کردند انتخاب کرد.

او از یک شماره‌ی مجازی استفاده کرد که به او امکان استفاده در اینترنت را می‌داد و آن را در سرور خود قرار داد که پیام‌ها را پردازش و سپس فوروارد می‌کرد. تنها مشکل باقی‌مانده محدودیت پیامک‌ها بود که او از روش زنجیره‌ای کردن آن‌ها استفاده کرد و در نهایت نیز با API سرویس Insight تراکنش را ارسال می‌کرد که هر 2 ساختار هگزادسیمال و Base64 را شامل میشد. برای اطلاعات بیشتر از نحوه‌ی عملکرد این سرویس این صفحه را ببینید.

حالا یک ولت اندرویدی آماده وجود دارد که چنین قابلیتی را ارائه می‌کند.

نظر شما در مورد این روش خلاقانه چیست؟ آیا با این وجود، باز هم می‌توان محدودیتی برای بیت‌کوین متصور شد؟

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

منبع
news.bitcoin

محسن پرهیزکار (MaKenZi)

لیسانس نرم‌افزار، علاقه‌ی بسیار به بلاگینگ، تردینگ و ماینینگ - مدیر ارشد موبایلستان 2007-2012 - بلاگر رسمی نوکیا 2011-2012 - بلاگر رسمی ال‌جی 2014-2015 - نویسنده‌ی فوت‌وفن 2014-2015
دکمه بازگشت به بالا