- شیوع ویروس کرونا موجب خانهنشینی بسیاری از انسانها و در نتیجه اختلال گسترده در سیستم اقتصادی سنتی شده است. این موضوع موجب رونق در برخی از حوزههای پرداخت دیجیتالی همانند پلتفرمهای پرداخت مبتنی بر رمزارزها شده است.
هجوم کاربران به پلتفرمهای پرداخت مبتنی بر رمزارزها
گسترش اعمال طرح قرنطینه در کشورهای مختلف، کاهش سطح فعالیتهای اجتماعی و اعمال سیاست دور کاری در منازل منجر به افزایش سطح فعالیتهای دیجیتالی و همچنین پرداختهای دیجیتالی شده است. بر اساس گزارش شبکهی تلوزیونی سیانبیسی، شرکتهای آمازون(Amazon) و والمارت(Walmart) با افزایش تقاضا و خرید گسترده از سوی جامعه مواجه شدهاند. تاثیرات اقتصادی گسترش ویروس کرونا در حوزهی رمزارزها نیز احساس میشود، این موضوع هجوم کاربران به پلتفرمهای پرداخت مبتنی بر رمزارزها را به همراه داشته است.
برنامهی پرداخت لولی
برنامهی پرداخت لولی(Lolli) که برای پرداخت کاربران در این پلتفرم به آنها رمزارز پاداش میدهد، اعلام کرد که حجم فروش محصولات غذایی و همچنین کالاهای ضروری از سوی شرکتهای تامین کننده همانند سیفوی(Safeway) و ویتاکاست(Vitacost) دوبرابر شده است. اوبری استوبل(Aubrey Strobel)؛ مدیر ارتباطات این شرکت اظهار داشت:
بخش بزرگی از مشتریان لولی را کسب و کارهای آنلاین تشکیل میدهند. در نتیجه، فروش این شرکت طی دو هفتهی گذشته به دلیل تبعات شیوع ویروس کرونا بهطور چشمگیری افزایش یافته است. انتظار داریم در طی چند هفتهی آینده به دلیل تغییرات فعالیتهای کاری مردم در راستای مقابله با ویروس کرونا روند افزایش پرداختهای دیجیتالی استمرار یابد. Aubrey Strobel
فروشگاه سیفوی دارای 894 فروشگاه در 17 ایالات آمریکا و بزرگترین شریک تجاری لولی محسوب میگردد. این فروشگاه در نواحی اپیدمیک(نواحی که در آنها میزان بالایی از شیوع بیماری گزارش شده است) آمریکا همانند واشنگتن و کالیفرنیا نیز فعالیت دارد. برنامههای مختلف تحویل محصولات غذایی همانند پستمیتس(Postmates) و خاویار(Caviar) نیز از خدمات لولی استفاده میکنند. این شرکت همچنین با یک شرکت تهیهی غذای حیوانات خانگی با نام با پتکو(PetCo) نیز همکاری میکند.
برنامهی پرداخت استریک بای زپ
یکی از شرکتهای پرداخت مبتنی بر رمزارزها با عنوان تجاری استریک بای زپ(Strike by Zap) که در مرحلهی آزمایشی بتا قرار دارد به دلیل افزایش گستردهی تقاضا از سوی کاربران فعالیتش را متوقف کرده است. مدیرعامل این شرکت اظهار داشت که تراکنشهای کیفپول این شرکت در ابتدای هفتهی گذشته به نقطهی بیشینه افزایش(بیش از یک بیت کوین) یافته است. این شرکت در ماه ژانویه با هدف پردازش حداقل یکی بیت کوین در هر ماه راهاندازی شده است.
بر اساس گزارش کوینیت، رمزارزها در طول 10 سال آینده به اصلیترین روش پرداخت تبدیل خواهند شد.
نظر شما نسبت به هجوم کاربران به پلتفرمهای پرداخت مبتنی بر رمزارزها در پی شیوع ویروس کرونا چیست؟ آیا وقوع بحرانهای مختلف موجب گسترش آگاهی عمومی از مزایای تکنولوژی بلاکچین و رمزارزها میشود؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.