- دولتهای سراسر جهان با انتشار انبوه ارزهای فیات به بحران اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا واکنش نشان میدهند. استراتژیستهای بانک آلمانی دویچه(Deutsche Bank) معتقدند که در نتیجهی اجرای سیاستهای پولی نامتعارف از سوی دولتها شرایطی مشابه با زمان وقوع بحران اقتصادی پیشین بهوجود آمده است. همچنین در نتیجهی کاهش ارزش ارزهای فیات احتمال استقبال سرمایهگذاران از بیت کوین به عنوان «طلای دیجیتالی» وجود دارد.
هشدار استراتژیستهای بانک آلمانی دویچه
گزارش زیرو هج(ZeroHedge)، نشان میدهد که استراتژیستهای بانک آلمانی دویچه(Deutsche Bank) نسبت به استفاده از سیاست پولی نامتعارف و چاپ پولهای جدید و ارائهی بستههای اقتصادی هشدار دادهاند.
الیور هاروی(Oliver Harvey) و رابین وینکلر(Robin Winkler)؛ گزارشی را منتشر کردند و در آن ادعا کردند که ممکن است استفاده از سیاستهای پولی نامتعارف شرایط کنونی اقتصادی را بدتر کند.
بر اساس گزارش کوینیت، دولت آمریکا پیشنهاد ارائهی یارانهی نقدی به شهروندان آمریکایی را مطرح کرده است. همچنین سقوط بازارهای مالی سراسر جهان خطر وقوع بحران اقتصادی را نشان میدهند. این گزارش در ابتدا تاثیر ویروس کرونا بر اقتصاد جهان را با سقوط اقتصاد جهان در سال 2008 مقایسه کرده است:
سیاستهای اقتصادی مطرح شده در واکنش به شیوع ویروس کرونا به طرحهای پیشنهادی در زمان وقوع آخرین بحران اقتصادی جهان شباهت دارد. بانکهای مرکزی با تامین نقدینگی بخش خصوصی از طریق خطوط سواپ(Swap Lines)، خرید اوراق شرکتها بهطور بلند مدت، کاهش نرخ بهره و اعمال سیاستهای کمی(Quantitative Easing) به تبعات اقتصادی شیوع ویروس کرونا واکنش نشان دادهاند. Deutsche Bank Strategists
وقوع بحران اقتصادی در نتیجهی سیاست اقتصادی دولتها
نویسندگان گزارش ادعا کردند که بحران اقتصادی پیشین به دلیل کاهش اعتماد مردم به سیستم بانکی ایجاد شده است در حالی که بحران اقتصادی کنونی توسط سیاستهای اقتصادی دولتها ایجاد میشود. تصمیم دولتها برای بستن مرزها و محدود کردن فعالیت کسب و کارها موجب ایجاد شوک اقتصادی و بیکاری گسترده میشود. آنها ادعا میکنند:
در صورتی که دولت همزمان با مسدود ساختن مرزها برای حفظ گردش پول و خرج کردن داراییها توسط شهروندان تلاش کنند، به سادگی مشخص است که پول بیشتری در مقابل کالا و خدمات وجود خواهد داشت و در نتیجه تورم ایجاد میگردد. Deutsche Bank Strategists
در حالی که دولتها برای مقابله با آثار اقتصادی شیوع ویروس کرونا تصمیم به چاپ پولهای بیشتری گرفتهاند، بیت کوین با گذشت زمان کمیابتر میگردد. در نتیجه این دارایی به عنوان یک پناهگاه امن برای سرمایهگذارانی که شرایط بحران اقتصادی را تجربه میکنند پذیرفته خواهد شد.
بر اساس گزارش کوینیت، اقتصاددان ارشد موسسهی مودی آنالیتیکس اعلام کرده است که شیوع ویروس کرونا در سه موج اقتصاد ایالات متحدهی آمریکا را تحت تاثیر قرار خواهد داد.
آیا سیاستهای اقتصادی دولتها برای مقابله با آثاراقتصادی شیوع ویروس کرونا موجب ایجاد بحران اقتصادی خواهد شد؟ در این صورت آیا کاهش ارزش ارزهای فیات موجب استقبال گسترده از رمزارزها خواهد شد؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.