
- بهنظر میرسد که پروژهی رمزارزی تلگرام به مانع مهم دیگری برخورد کرده است. یکی از وبسایتهای خبری روسی ادعا کرده است که حداقل ۱۰ سرمایهگذار بزرگ گرام برای ارائهی درخواست فسخ قرارداد و بازپسگیری داراییهایشان اعلام آمادگی کردهاند. آشفتگی اقتصادی جهان و احتمال طولانیتر شدن فرآیند کشمکش شرکت تلگرام با سیستم قانونگذاری آمریکا موجب تردید سرمایهگذاران به ادامهی همراهی با این پروژه شده است.
سرمایهگذاران گرام خواستار عودت داراییها هستند
یاکوف برینسکی(Yakov Barinsky)؛ رئیس شرکت سرمایهگذاری هش سیآیبی(Hash CIB) که در حوزهی رمزارزها فعالیت دارد، اعلام کرده است که حداقل 10 سرمایهگذار پروژهی رمزارزی شرکت تلگرام خواستار عودت داراییها هستند. برینسکی در مصاحبه با وبسایت خبری تس(TASS) بدون اشاره به هویت سرمایهگذاران پروژهی رمزارزی شرکت تلگرام اظهار داشت:
بر اساس مشاهدات من و صحبتهایی که با سرمایهگذاران داشتهام، حداقل 10 سرمایهگذار خواستار دریافت 72 درصد از داراییهای سرمایهگذاری شده هستند. Yakov Barinsky
سرمایهگذاران پروژهی رمزارزی شرکت تلگرام تاکنون صبورانه راهاندازی پروژهی رمزارزی این شرکت را انتظار کشیدهاند. بر اساس گزارش کوینیت، شرکت تلگرام پس از مواجهه با مخالفت کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا دو گزینه را به سرمایهگذاران پیشنهاد کرده بود که در نهایت بر روی تعویض راهاندازی این پروژه توافق شده است.
شرکت تلگرام عودت 77 درصد از دارایی سرمایهگذاران و یا ارائهی مهلت زمانی شش ماهه برای توزیع توکنهای گرام را پیشنهاد کرده بود. اما بر اساس تصمیمگیری سرمایهگذاران شرکت تلگرام تا ماه آوریل فرصت یافت تا توکنهای گرام را منتشر کند. با این وجود، پس از انتشار دستور دادگاه نیویورک بهنظر میرسد که سرمایهگذاران نظرشان را در این رابطه تغییر دادهاند.
از آنجایی که امکان فروش مجددد توکنهای گرام توسط سرمایهگذاران در بازار ثانویه وجود دارد، دادگاه ناحیهی نیویورک دستور داده است تا توزیع توکنهای گرام متوقف گردد. این موضوع نشان میدهد که مهلت زمانی تعیین شده برای انتشار توکنهای گرام کافی نیست و سرمایهگذاران باید زمان بیشتری را برای دریافت مجوز قانونگذاری در راستای انتشار توکنها انتظار بکشند.
تاثیر آشفتگی بازارهای مالی جهان بر پروژهی رمزارزی شرکت تلگرام
آشفتگی اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا یقینا به بهبود شرایط برای انتشار توکنهای گرام منجر نمیشود. در پی آشفتگی بازارهای مالی جهان و ترس سرمایهگذاران از تبعات اقتصادی شیوع ویروس کرونا، آنها مکانهای امنی را برای داراییهایشان جستجو میکنند، با این وجود دارایی سرمایهگذاران پروژهی رمزارزی شرکت تلگرام در این پروژه قفل شده است و وضعیت نامشخص این پروژه موجب کاهش اطمینان سرمایهگذاران نسبت به استمرار همراهی با این پروژه شده است. برینسکی در رابطه با گزینهی بازپرداخت دارایی سرمایهگذاران اظهار داشت:
با در نظر گرفتن شرایط حاکم بر بازارهای مالی سراسر جهان، بهنظر میرسد که گزینهی عودت دارایی سرمایهگذاران هماکنون از جذابیت بیشتری نسبت به گذشته برخوردار است. Yakov Barinsky
با این وجود، همچنان نمیتوان پروژهی شرکت تلگرام را شکست خورده ارزیابی کرد. حکم اولیهی دادگاه دستور نهایی نیست و احتمالا شرکت تلگرام در این رابطه تقاضای تجدیدنظر ارائه خواهد کرد. از طرفی، مشخص است که تعیین وضعیت پروژهی رمزارزی شرکت تلگرام زمان طولانیتری بهطور خواهد انجامید و بهنظر میرسد که صبر سرمایهگذاران نیز به پایان رسیده است.
نظر شما نسبت به اظهارات رئیس شرکت سرمایهگذاری هش سیآیبی در رابطه با تصمیم سرمایهگذاران گرام چیست؟ آیا آشفتگی اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا موجب خروج سرمایهگذاران از پروژهی رمزارزی شرکت تلگرام خواهد شد؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.