
- چندی قبل دادگاه ناحیهی جنوبی نیویورک حکم عدم فروش و توزیع توکنهای گرام توسط شرکت تلگرام را صادر کرد و اعلام نمود که این شرکت باید تمام ۱/۷ میلیارد دلار سرمایهی بدست آمده از فروش اولیهی این توکنها را به سرمایهگذاران بازگرداند. حال شرکت تلگرام با ارسال نامهای به قاضی صادر کنندهی حکم خواسته تا حداقل اجازهی توکنهای فوقالذکر را بین شهروندان و سرمایهگذاران غیرآمریکایی(که خارج از محدودهی قضائی دادگاه هستند) صادر نماید.
درخواست تلگرام
شرکت تلگرام روز جمعه از دادگاه ناحیهی جنوبی نیویورک پرسید که آیا میتوان توکنهای شبکهی بلاکچین تان(TON) را بین کاربران و سرمایهگذاران غیر آمریکایی خود توزیع کند یا خیر. پاسخ به این پرسش میتواند شرایط حکم موقت قبلی این دادگاه را مشخص کند، دادگاهی که بار دیگر مانع توزیع توکنهای بدست آمده از فروش اولیهی سکه ۱/۷ میلیارد دلاری تلگرام شده است.
شرکت تلگرام که غالباً به دلیل نرمافزار پیامرسانی به همین نام بین کاربران شناخته شده است، اخیراً اعلام نموده که تنها ۴۲۴/۵ میلیون از ۱/۷ میلیارد ICO ایجاد شده برای شبکهی باز تلگرام توسط قرادادهای خرید به سرمایهگذاران آمریکایی ارائه شده است. این شرکت مدعی شده که مابقی مبلغ(که حدود ۷۰ درصد آن را تشکیل میدهد) توسط سرمایهگذاران غیرآمریکایی جمعآوری شده است. تلگرام در نامهای به دادگاه نیویورک نوشته است «این معاملات خارج از حوزهی قضائی قوانین مربوط به اوراق بهادار ایالات متحده است».
تلگرام اولین بار در ماه نوامبر چنین استدلالی را به دادگاه اعلام کرد «توافقنامهی خرید توکنهای تلگرام که با طرفین خارجی به ثبت رسیده، تراکنش داخلی محسوب نمیشود. بر همین اساس، کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده(SEC) اختیارات قانونی لازم برای ذخالت در معاملات برون مرزی بین تلگرام و خریداران خارجی را ندارد».
هدف تلگرام از ارائهی این درخواست
دیوید جرارد(David Gerard) یکی از منتقدان سرسخت فناوری بلاکچین و نویسندهی کتاب «حملهی بلاکچین ۵۰ فوتی» اخیراً اعلام نموده که این درخواست تلگرام حاکی از آن است که این شرکت میخواهد توکنهای بومی بلاکچین تان که «گرام(Gram)» نامیده شدهاند را بر روی صرافیهای غیرآمریکایی قابل مبادله کند.
رو سهشنبه قانی کوین کستل(P. Kevin Castel) یک حکم موقت صادر کرد که از توزیع توکنهای گرام فروخته شده در ICO این شرکت، جلوگیری میکند. این حکم به درخواست کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده صادر شده است، نهادی که از اکتبر سال ۲۰۱۹ تا به امروز مدعی است که روند فروش توکنهای شرکت تلگرام یک غیرقانونی فروش اوراق بهادار تلقی میشود. این حکم موقت همچنین حاوی دستوری است که اندکی پس از شروع دادگاه صادر شده است.
در حکم رسمی روز سهشنبه که به عنوان اولین پاسخ کتبی پس از جلسهی دادگاه ماه گذشته از آن یاد میشود، به نظر میرسد که قاضی کستل از ادعای کمیسیون SEC حمایت کرده است. بر بخشی از این پاسخ کتبی آمده است «کمیسیون SEC توانسته با موفقیت ثابت کند که روند توزیع توکنهای گرام در واقع یک برنامهی توزیع اوراق بهادار است».
پیشنهاد صلح
برای ترغیب قاضی کستل به صدور مجوز توزیع توکنهای گرام بین شهروندان و سرمایهگذاران غیرآمریکایی، تلگرام وعده داده است که نگرانیهای مربوط به فروش این توکنها به شهروندان آمریکایی از طریق بازارهای ثانویه را برطرف خواهد کرد. این شرکت با ارسال نامهای به دادگاه در روز جمعه توضیح داد که پس از راهاندازی بلاکچین تان اعلام میکند که خرید توکنها گرام برای شهروندان آمریکایی ممنوع است و «به آدرسهای مستقر در ایالات متحده اجازهی استفاده از کیفپول تان را نخواهد داد».
اما دیوید جرارد فکر نمیکند که قاضی کستل با دیدن این نامه همچنان اجازهی فروش توکنهای تلگرام به خریداران غیرآمریکایی را صادر نماید. وی در رابطه با این موضوع اعلام نموده که «اگر قاضی کستل اجازهی فروش توکن به سرمایهگذاران غیرآمریکایی را صادر کند، من واقعاً تعجب خواهم کرد. این یک حکم اولیه است و نه یک حکم قطعی، کمیسیون SEC دارایی نگرانیهای قابل قبولی است که قاضی نیز از نظر قانونی آن را موجه مینامد.»
آقای جرارد همچنین اعلام نموده که کمیسیون SEC میخواهد که تلگرام تمام ۱/۷ میلیارد دلار سرمایهی بدست آمده را به سرمایهگذاران بازگردانده، فروش هرگونه توکن برای این شرکت ممنوع اعلام شده و در نهایت بابت مشکلات پیش آمده مجازات مالی شود.
نظر شما در رابطه با حکم اعلام شده برای توکنهای گرام چیست؟ آیا امکان صدور مجوز برای فروش توکنهای مذکور بین شهروندان غیرآمریکایی وجود دارد؟ نظرات و پیشنهادات خود را با تیم کوینیت در میان بگذارید.
سلام ببخشید من تو عرضه رایگانش یه تعداد گرفتم. کی میتونم بفروشمش؟ الان میتونم؟
سلام. تا جایی ک من در جریانم این ارز اصلا عرضه نشد و به خاطر فشارهای آمریکا این پروژه رو کنسل کرد تلگرام(توی همین سایت سرچ کنید «تلگرام» مقالاتش هست). نکتهی بعد اینکه عرضهی رایگان نذاشته بودن براش!