- براساس دادههای منتشر شده توسط پلتفرم دادهکاوی اینتودبلاک(IntoTheBlock) که در زمینهی تجزیه و تحلیل دادههای بر روی زنجیره(On-Chain) فعالیت میکند، نزدیک به ۸۳ درصد از سرمایهگذاران شبکهی اتریوم دارایی رمزارزی خود را با قیمت بالاتری نسبت به ارقام فعلی خریداری کرده و اکنون با ضرر مالی روبرو هستند. این پلتفرم همچنین اشاره میکند که در صورت افزایش قیمت اتر تا مرز ۲۵۰ دلار، اکثریت سرمایهگذاران باز هم به سودآوری خواهند رسید.
ضرر سرمایهگذاران اتریوم
طبق دادههای بدست آمده از زنجیرهی اتریوم، به نظر میرسد که نزدیک به ۸۲ درصد از سرمایهگذاران این شبکهی رمزارزی داراییهای خود را با قیمتی بالاتر از سطوح فعلی خریداری کردهاند. این شاخصها نشان میدهند که وضعیت فعلی به زودی بدتر هم خواهد شد.
براساس دادههای منتشر شده توسط شرکت تحقیق و تحلیل دادههای درون زنجیرهای اینتودبلاک(IntoTheBlock)، نزدیک به ۳۰ میلیون آدرس اتریوم(که بالغ بر ۸۳ درصد از تمام آدرسهای اتریوم میباشد) اکنون در وضعیت نامناسبی قرار دارند. این بدان معناست که سرمایهگذاران اتریوم تحت مالکیت خود را با قیمت بالاتری نسبت به سطوح فعلی خریداری کرده و با در نظر گرفتن قیمت ETH، در حال حاضر آنها ضرر مالی کردهاند.
سایر دادههای منتشر شده نشان میدهد که حدود ۲/۱ میلیون آدرس که ۵/۷۶ درصد مجموع آدرسهای اتریوم را تشکیل میدهد، داراییهای رمزارزی خود را با قیمت پایینتر خریداری کرده و اکنون در مرحلهی سودآوری هستند. از سوی دیگر، ۴ میلیون آدرس یا ۱۱ درصد از مجموع آدرسهای شبکهی اتریوم، در نقطهی مساوی قرار داشته و تغییری در سرمایهی اولیهی آنها به وجود نیامده است. از دسامبر ۲۰۱۷ که قیمت اتریوم به بالاترین حد رسید و هر واحد ETH با قیمتی بالغ بر ۱۴۰۰ دلار مبادله میشد، تا به این لحظه ارزش اتریوم بیش از ۹۰ درصد کاهش داشته است.
همهی رمزارزها سقوط کردند
پس از رسیدن به نقطهی ۱۴۰۰ دلار، اتریوم هم مانند سایر رمزارزهای موجود در بازار دچار آشفتگی و یک سراشیبی کاهش ارزش شد، تا جایی که نهایتا در دسامبر ۲۰۱۸ کمینهی قیمت ۸۰ دلار را به ثبت رساند. از آن زمان به بعد اتریوم وارد مرحلهی ریکاوری و بهبود وضعیت شد. در حال حاضر هر واحد ETH در بازار با قیمتی حدود ۱۳۱ دلار به فروش میرسد که نسبت به ۲۴ ساعت گذشته یک افت ۱/۵ درصدی را تجربه کرده است.
دادههای منتشر شده توسط اینتودبلاک همچنین نشان میدهد زمانی که قیمت اتریوم حدود ۲۵۰ دلار بود، اغلب آدرسهای این شبکهی رمزارز در مرحلهی سوددهی بودهاند، این بدان معناست که اگر قیمت اتر بتواند طی ماههای آینده دو برابر شده و از نقطهی ۲۵۰ دلاری عبور کند، اکثر سرمایهگذاران هم از حالت ضرر سرمایهگذاری خارج شده و به سود رسیدهاند.
شایان ذکر است که نزدیک به ۴ میلیون آدرس(حدود ۱۰ درصد از سرمایهگذاران شبکهی اتریوم) داراییهای رمزارزی خود را با قیمتهای بسیار بالایی همچون ۷۱۴ و ۱۳۴۰ دلار خریداری کردهاند.
این روند باز هم ادامه دارد
با این حال، شاخص مربوط به تغییرات قیمت اتریوم بازهم از سیگنالهای نزولی خبر میدهند. تعداد تراکنشهای بزرگ شبکهی اتریوم(تراکنشهایی که بیش از ۱۰۰ هزار دلار ارزش دارند) نیز به شدت کاهش یافته است، روندی که نشان دهندهی روند نزولی کوتاه مدت برای اتریوم است.
نکتهی قابل توجه این است که برخی از موارد استفاده و کاربردهای اتر اکنون به محبوبیت زیادی رسیدهاند. طبق گزارشاتی که اوایل ماه جاری منتشر شده است، کیفپولهای صرافی کوینبیس(Coinbase) این امکان را برای کاربران فراهم آورده تا به راحتی بتوانند مقداری رمزارز قرض گرفته و با استفاده از نرمافزارهای مالی غیرمتمرکز شبکهی اتریوم، به سود و درآمدزایی برسند.
نظر شما در رابطه با دادههای منتشر شده چیست؟ ادامهی روند فعلی قیمت در بازار اتریوم چه تاثیری بر سرمایهگذاران و وضعیت این شبکهی رمزارز در بلند مدت خواهد داشت؟ نظرات خود را با تیم کوینیت در میان بگذارید.