اخبار بلاکچین و دنیای کریپتواخبار و مقالات

گزارش فدرال رزرو: گسترش کرونا باعث به خطر افتادن بیش از ۴۷ میلیون فرصت شغلی شده است

بانک فدرال رزرو سنت لوئیس با انتشار گزارشی به تبعات شیوع بیماری کرونا و احتمال افزایش نرخ بیکاری تا رقم بی‌سابقه‌ی ۳۲ درصد در آمریکا خبر داد

نکات برگزیده مطلب
  • کارشناسان حوزه‌ی اقتصاد بانک مرکزی فدرال رزرو آمریکا در شعبه‌ی سنت لوئیس روز دوشنبه با انتشار آمار و ارقام مربوط به میزان بیکاری در آمریکا تخمین ردند که بحران کرونا ویروس می‌تواند منجر به از دست رفتن ۴۷ میلیون فرصت شغلی در سراسر کشور شود، فرایند که در صورت تحقق نرخ بیکاری در آمریکا را به رقم باورنکردنی ۳۲ درصد می‌رساند. این درحالیست که هم اکنون شیوع کرونا باعث شده تا کسب و کارهای مرتبط با حوزه‌ی غذا و گردشگری علناً فعالیت‌های خود را متوقف کرده و تنها طی یک هفته بیش از از ۳/۳ میلیون نفر برای دریافت مزایای بیکاری در ایالات متحده پرونده تشکیل دهند.

شیوع کرونا و بیکاری در آمریکا

شیوع بیماری کرونا در خاک ایالات متحده باعث شده تا میلیون‌ها شهروند آمریکایی از کار بی‌کار شوند، زیرا کسب و کار‌ها و مشاغل مختلف اکنون فعالیت‌های خود را متوقف کرده و علناً هیچگونه درآمدی ندارند. آمار نشان می‌دهد که تنها طی چند هفته‌ی گذشته بیش از ۳/۳ میلیون نفر برای دریافت مزایای بیکاری در ایالات متحده پرونده تشکیل داده‌اند.

کارشناسان حوزه‌ی اقتصاد بانک مرکزی فدرال رزرو آمریکا در شعبه‌ی سنت لوئیس روز دوشنبه با انتشار آمار و ارقام مربوط به میزان بیکاری در آمریکا تخمین ردند که بحران کرونا ویروس می‌تواند منجر به از دست رفتن ۴۷ میلیون فرصت شغلی در سراسر کشور شود، فرایند که در صورت تحقق نرخ بیکاری آمریکا را به ۳۲ درصد می‌رساند. واقعیت این است که در حال حاضر میلیون‌ها نفر در خاک ایالات متحده کار خود را از دست داده‌اند، این درحالیست که روند شیوع کرونا همچنان ادامه داشته و هنوز به اوج نرسیده است.

میگوئل فاریا‌کاسترو(Miguel Faria-e-Castro) اقتصاددان برجسته‌ی شعبه‌ی سنت لوئیس بانک فدرال رزرو در رابطه با این موضوع نوشته است:

اعداد و ارقام فعلی با در نظر گرفتن معیارهای تاریخی باز هم بسیار بالا هستند، اما این یک شوک نسبتاً منحصر به فرد است که در تضاد با دیگر تجربه‌های اقتصادی ایالات متحده در ۱۰۰ سال گذشته می‌باشد. Miguel Faria-e-Castro

مسائل غیرقابل پیش‌بینی

وی در ادامه‌ی نوشته‌ی خود به چندین موضوع مهم پرداخته و در رابطه با آن‌ها هشدار داده است؛ مواردی که غیرقابل پیش‌بینی بوده و بسیار خطرناک هستند. به گفته‌ی او برخی کارگران دیگر به عنوان نیروی کار از آن‌ها یاد نمی‌شود، از این رو آن‌ها در «نرخ بیکاری» محاسبه نشده و باعث پایین آمدن آمار مربوط به این شاخص می‌شوند. علاوه براین، در محاسبات فوق به بسته‌ی حمایتی دولت آمریکا(حمایت ۲ میلیارد دلاری که چند روز قبل توسط دونالد ترامپ تصویب شد) و تاثیر بالقوه‌ی آن اشاره‌ای نشده است، این بسته‌ی حمایتی می‌تواند باعث ادامه‌ی روند پرداخت مزایای بیکاری و اعطاء پول به شرکت‌های بزرگ(در راستای عدم تعدیل نیرو) شود.

چند نفر در سه‌ماهه‌ی دوم ۲۰۲۰ بیکار خواهند شد

به هر حال، روز به روز به افراد بیکار در ایالات متحده افزوده شده و تعداد بیشتری از شهروندان این کشور بیکار می‌شوند. چشم‌انداز شاخص بیکاری در کوتاه مدت هم زیاد مناسب به نظر نمی‌رسد. ثبت رکورد ۳/۳ میلیون بیکار در خاک ایالات متحده تنها تا پایان هفته‌ی منتهی به ۲۱ام مارس محاسبه شده است، این درحالیست که اقتصاددانان برجسته از افزایش ۲/۶۵ میلیونی این رقم طی هفته‌ی جاری خبر می‌دهند.

پیش‌بینی می‌شود که بسته‌ی حمایت مالی مذکور باعث خواهد شد که تعداد افراد بیکار اضافه شده به آمار فوق تنها ۵۶ هزار نفر باشد(به جای ۲/۵۶ میلیون)، اما غالباً این آمار به دلیل تحریف آماری بدست آمده‌اند.

براساس اعلام دفتر آمار کار ایالات متحده، نیروی کار غیرنظامی آمریکا ۱۶۴/۵ میلیون نفر تخمین زده می‌شود و نرخ بیکاری فعلی تنها ۳/۵ درصد است. این بدان معناست که نزدیک به ۵/۷۶ میلیون نفر در خاک ایالات متحده بیکار هستند.

چند نفر بیکار خواهد شد؟

در محاسبات صورت گرفته توسط بانک فدرال رزرو، فرض بر این است که آمار مربوط به نیرو کار ثابت است و هیچ یک از این ۵/۷۶ میلیون نفر طی سه‌ماهه‌ی سوم سال ۲۰۲۰ قادر به یافتن شغل جدید نیستند.

سوال مهم این است که چند نفر در سه‌ماهه‌ی دوم سالی جاری به آمار مربوط به افراد بیکار افزوده خواهند شد؟ آقای فاریا‌کاسترو در ادامه به داده‌های منتشر شده توسط چالز گاسکون(Charles Gascon) استناد می‌کند. گاسکون در سال ۲۰۱۸ با استفاده از آمار بدست توسط دفتر آمار کار ایالات متحده توانست تعداد مشاغل و افراد کارمند در معرض خطر اخراج شدن را تخمین بزند.

براساس آمار فعلی، در حال حاضر ۶۶/۸ میلیون نفر شاغل در ایالات متحده وجود دارد که کسب و کار و شغل آن‌ها در معرض خطر است؛ این بدان معناست که ممکن است آن‌ها بزودی شغل خود را از دست خواهند داد. این ارقام شامل فروش، تولید و تهیه‌ی غذا و خدمات مربوطه نیز می‌شود.

افزایش تعداد افراد بیکار تا ثبت رکوردهای جدید

در عین حال، وزارت کار ایالات متحده در گزارشی که روز پنج‌شنبه منتشر کرده است، اعلام نموده که تا هفته‌ی منتهی به ۲۱ام مارس تعداد افراد بیکار در نتیجه‌ی عواملی همچون شیوع بیماری کرونا در آمریکا، با افزایش ۳ میلیون نفری به رکورد ۳ میلیون و ۲۸۳ هزار نفر رسیده است. در این گزارش تاکید شده که مشاغل و کسب و کارهای مرتبط با اقامت(از جمله هتل‌‌ها و مراکز استراحتگاهی) و همچنین خدمات غذایی(رستوران‌ها، فروشگاه‌های غذایی و غیره) بیشترین ضرر را متحمل شده و تحت فشار قرار دارند.

رکورد پیشین مربوط به بیشترین افراد بیکار در ایالات متحده، مربوط به سال ۱۹۸۲ و ثبت رقم ۷۰۰ هزار نفر می‌باشد.

جیمز بولارد(James Bullard) رئیس بانک فدرال رزرو سنت لوئیس هفته‌ی گذشته اعلام کرد که روند شیوع بیماری کرونا در سه‌ماهه‌ی دوم سال ۲۰۲۰ به اوج خود رسیده و بیشتری ضربه در این چهارچوب زمانی به اقتصاد وارد خواهد شد، درحالیکه سه‌ماهه‌ی دوم امسال می‌تواند «دوره‌ی انتقال» هم باشد. به گفته‌ی این مقام مالی، سه‌ماهه‌ی پایانی سال ۲۰۲۰ و سه‌ماهه‌ی ابتدای سال بعد می‌توانند دوره‌ی «رونق اقتصادی» باشند.

نظر شما در رابطه با آمار منتشر شده توسط بانک فدرال رزرو سنت لوئیس چیست؟ چه راهکاری برای مقابله با افزایش نرخ بیکاری و عبور از مشکلات پیش آمده وجود دارد؟ نظرات خود را با تیم کوینیت در میان بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

بهادر قلندرپور

علاقه‌مند به دنیای رمزارزها و تکنولوژی بلاک‌چین کارگردان بازی "تاریک‌‌تر از سایه" دانشجوی مهندسی پزشکی
دکمه بازگشت به بالا