یک نهاد نظارتی در کنگره‌ی آمریکا به دنبال بهره‌برداری از فناوری بلاک‌چین است

این نهاد نظارتی با انتشار فهرست موقعیت‌های شغلی جدید به دنبال توسعه‌دهندگان و افراد متخصص در زمینه‌ی دفاترکل توزیع شده(بلاکچین) است

یک نمونه‌ی کاربردی از بلاک‌چین

بخش نوآوری‌های دفتر پاسخگویی دولت ایالات متحده(GAO) در روزهای پایانی ماه مارس از استخدام توسعه‌دهنده‌ی فعال در زمینه‌ی بلاک‌چین برای «ایجاد یک نمونه‌ی کاربردی» خبر داد. گائو در واقع یک موسسه‌ی عالی حسابرسی و نظارتی در دولت ایالات متحده است که خدمات ارزیابی و تحقیقاتی را به کنگره‌ی آمریکا ارائه می‌دهد.

بلاک‌چین BLockchain کنگره‌ی آمریکا

در توضیحات مربوط به این موقعیت‌های شغلی آمده است که بخش نوآوری‌های دفتر پاسخگویی دولت ایالات متحده به دنبال «مهندس علوم رایانه‌ای میان رشته‌ای/ دانشمند علوم رایانه» و یک «دستیار مدیریت بین رشته‌ای، مهندس علوم رایانه» برای بررسی و کشف «کاربر فناوری‌های نوظهور از جمله بلاک‌چین» است.

هر دو موقعیت شغلی تحت نظارت آزمایشگاه‌های نوآوری تیم علوم، ارزیابی فناوری و تجزیه و تحلیل(STAA) دفتر پاسخگویی دولت ایالات متحده قرار خواهند گرفت.

فهرست موقعیت‌های شغلی ارائه شده توسط این موسسه‌ی دولتی نشان می‌دهد که آن‌ها در حال ایجاد یک واحد مجزا برای تشخیص، توسعه، بررسی و ارزیابی نمونه‌های کاربردی از فناوری‌های نوظهور از جمله دفاترکل توزیع شده(بلاک‌چین)، سیستم‌های یادگیری ماشین، اینترنت اشیاء و فناوری‌های واقعیت مجازی و واقعیت افزوده هستند.

این آژانس نظارتی امیدوار است که بتواند از طریق آزمایشگاه‌های نوآوری GAO «بتواند امیدوارکننده‌ترین راه‌حل‌ها و رویکرد‌های ممکن را شناسایی کرده و در صورت موفقیت آن‌ها در ارزیابی‌های مختلف، از آن‌ها برای تغییر اساسی روند بازرسی، تحقیقات و ارزیابی برنامه‌های آتی گائو» استفاده کرد.

گائو نسبت به فناوری بلا‌ک‌چین خوش‌بین است

گائو در روزهای پایانی ماه ژانویه و راستای کشف فناوری‌های نوظهور تیم تحقیقاتی STAA را ایجاد کرد. بدنه‌ی این تیم تحقیقاتی شامل اولین دفتر تازه تاسیس گائو طی دو دهه‌ی گذشته است.

این آژانس در سپتامبر ۲۰۱۹ یک بروشور تبلیغاتی منتشر کرد که در آن توضیح داده شده بود که فناوری دفاترکل توزیع شده «اساساً می‌تواند شیوه‌ی کسب و کار دولت و صنعت را دگرگون کند». این موضوع نشان دهنده‌ی علاقه‌ی گائو به فناوری بلاک‌چین از ماه‌ها قبل است.

در این بروشور همچنین به سایر مزایای و فرصت‌های ارائه شده توسط فناوری بلاک‌چین از جمله افزایش سطح شفافیت، کاهش هزینه‌ی مربوط به نیروی کار و همچنین کیفیت داده‌ها اشاره شده است.

موسسه‌ی گائو همچنین بر کاربردهای گسترده‌ی دفاترکل توزیع شده در بسیاری از بخش‌های مهم از جمله زنجیره‌ی تامین و لجستیک، اخبار، صنعت انرژی و مراقبت‌های بهداشتی تاکید دارد.

نظر شما در رابطه با رویکرد این نهاد نظارتی دولت ایالات متحده چیست؟ علی‌رغم فشار برای افزایش سطح نظارت و قانون‌گذاری صنعت رمزارزها و فناوری بلاک‌چین، چه چیز باعث شده تا یک نهاد دولتی به دنبال استفاده از این فناوری باشد؟ نظرات خود را با تیم کوینیت در میان بگذارید.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
خروج از نسخه موبایل