اخبار و مقالاتاسکم و قانونگذاری - Scam & Regulation

شرکت پی‌پل در برنامه‌های اعطاء وام دولت آمریکا حضور خواهد داشت

چندی قبل مقامات دولتی ایالات متحده به شرکت‌های خصوصی و غیربانکی حوزه‌ی فناوری‌های مالی اجازه‌ دادند تا در پروژه‌ی کمک مالی دولت آمریکا حضور به عمل آورند

نکات برگزیده مطلب
  • پی‌پل(PayPal) غول صنعت فناوری‌های مالی جهان روز جمعه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که قرار است در برنامه‌ی اعطاء بسته‌ی حمایتی از طرف دولت ایالات متحده مشارکت داشته باشد. این موضوع باعث شده تا پی‌پل اولین موسسه‌ی مالی غیربانکی در آمریکا باشد که برای ارائه‌ی وام به مشاغل کوچک در طول بحران کرون از طرف دولت‌مردان تصویب و تایید شده است.

حضور پی‌پل در برنامه‌ی دولتی

شرکت پی‌پل که به عنوان غول صنعت فناوری‌های مالی از آن یاد می‌شود، روز جمعه اعلام کرده که قرار است در برنامه‌ی اعطاء بسته‌ی حمایتی از طرف دولت ایالات متحده مشارکت داشته باشد. این موضوع باعث شده تا پی‌پل اولین موسسه‌ی مالی غیربانکی در آمریکا باشد که برای ارائه‌ی وام به مشاغل کوچک در طول بحران کرون از طرف دولت‌مردان تصویب و تایید شده است.

paypal پی‌پل

برنامه‌ی اعطاء بسته‌ی حمایت مالی دولت آمریکا در واقع یک ابتکار عمل از طرف سازمان اداره‌ی کسب و کار‌های کوچک(یک آژانس دولتی در ایالات متحده) است. این سازمان قرار است معادل ۳۵۰ میلیارد دلار سرمایه برای اعطاء وام به کسب و کارهای کوچک در نظر گرفته تا آن‌ها از نظر پرداخت حقوق و دستمزد کارگران مشکلی نداشته باشند.

دن شولمن(Dan Schulman) رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل فعلی پلت‌فرم پی‌پل در بیانیه‌ای که اخیراً منتشر نموده اعلام کرده است که این شرکت «مشتاق به کارگیری سرمایه و تخصص برای انجام وظیفه و کمک به مشاغل کوچک در راستای ادامه‌ی فعالیت در این دوره‌ی بسیار نابسامان است».

حضور شرکت پی‌پل در این روند مالی پس از آن امکان‌پذیر شد که مارکو روبیو(Marco Rubio) سناتور آمریکایی در روز پنج‌شنبه اعلام کرد که پلت‌فرم‌های وام‌دهنده‌ی غیربانکی هم می‌توانند در این پروژه حضور داشته باشند. سایر شرکت‌های حوزه‌ی فناوری مالی که در این برنامه‌ی اعطاء وام حضور خواهند داشت عبارتند از بیز‌توکریدیت(Biz2Credit)، ویم(Veem) و کاباژ(Kabbage).

اسکوئر هم خواهان همکاری است

شرکت خدمات مالی اسکوئر(Square) که توسط جک دورسی(Jack Dorsey) مدیرعامل توییتر اداره می‌شود هم چندی قبل اعلام کرده بود که شهروندان آمریکایی می‌توانند مبلغ ۱۲۰۰ دلار کمک هزینه‌ی دولتی آمریکا را به صورت کاملاً مستقیم به حساب‌های نرم‌افزار این شرکت منتقل کنند.

این در حالیست که پی‌پل هفته‌ی گذشته اعلام کرده بود که با چشم‌پوشی از هزینه‌های و کارمزد‌ها خاص، به تمام مشاغل و بازرگانان سراسر جهان که در دوره‌ی شیوع کرونا ویروس از سیستم پرداخت این شرکت استفاده می‌کنند، کمک خواهد کرد.

آقای شولمن در رابطه با این موضوع اعلام کرد که «مشاغل کوچک به نحوه سخت‌تری در اثر بحران کرونا آسیب‌دیده‌اند. برای دستیابی به بودجه‌ی مورد نیاز جها کمک به تمامی مشاغل واجد شرایط به کمک‌های فوری نیاز است، تا هرچه بیشتر اطمینان حاصل شود که کارگران چک‌های حقوقی و دستمزد خود را دریافت خواهند کرد».

نظر شما در رابطه با حضور پی‌پل در برنامه‌های حمایتی دولت آمریکا چیست؟ چه چیز باعث شده تا دولت به شرکت‌های خصوصی نیز اجازه‌ی حضور در برنامه‌های اعطاء وام دهد؟ نظرات خود را با تیم کوینیت در میان بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

بهادر قلندرپور

علاقه‌مند به دنیای رمزارزها و تکنولوژی بلاک‌چین کارگردان بازی "تاریک‌‌تر از سایه" دانشجوی مهندسی پزشکی
دکمه بازگشت به بالا