- هستهی گذشته شرکت تلگرام با ارائهی بیانیهای در رابطه با تاخیر مجدد پروژهی بلاکچینی خود توضیحاتی ارائه کرد. این شرکت با انتشار بیانیهی مذکور اعلام کرد که عرضهی پروژهی شبکهی باز تلگرام(TON) برای یک سال دیگر به تعویق افتاده و کاربران میتوانند در صورت تمایل داراییهای پیشخرید شدهی خود را تا آن زمان به شرکت تلگرام وام داده و سود ۱۱۰ درصدی دریافت نمایند. حال این شرکت با انتشار بیانیهی دیگری از سرمایهگذاران آمریکایی خواسته تا از این پروژه خارج شده و ۷۲ درصد مبلغ کل را به عنوان بازپرداخت قبول کنند.
آمریکاییها خارج شوند!
شرکت تلگرام روز دوشنبه با ارسال یک نامه به سرمایهگذاران آمریکایی پروژهی بلاکچینی «شبکهی باز تلگرام(TON)» اعلام نموده که آنها نمیتوانند داراییهای دیجیتال پیشخرید شدهی خود را تا ماه آوریل ۲۰۲۱ به این شرکت وام داده و از سود ۱۱۰ درصدی آن بهرهمند شوند.
طبق گزارشاتی که در رسانههای روسی منتشر شده است، تلگرام در این نامه به سرمایهگذاران آمریکایی گفته است که متاسفانه با توجه به وضعیت سرمایهگذاران آمریکا و براساس مشاجرات پیش آمده با مقامات ذیربط و نهادهای قانونی این کشور، آنها به این نتیجه رسیدهاند که پرداخت سود به سرمایهگذاران آمریکایی امکانپذیر نیست.
به دلیل مقررات نامشخص در آمریکا، سرمایهگذاران این کشور واجدالشرایط دریافت سود ۱۱۰ درصدی نیستند.
طبق نامهی فوقالذکر که تنها برای سرمایهگذاران آمریکایی ارسال شده است، این شرکت به دلیل نگراش نامشخص مقامات آمریکایی در رابطه با قانونگذاری و نظارت حوزهی رمزارزها، پیشنهاد بازپرداخت سود ۱۱۰ درصدی به سرمایهگذاران آمریکایی را تمدید نمیکند.
طبق گزارشات پیشین تیم کوینیت، شرکت تلگرام در حال حاضر به دلیل عرضهی ICO در سال ۲۰۱۸ با کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده(SEC) از لحاظ قانونی دچار مشاجره و یک نبرد قانونی شده است. در این رویداد جمعآوری سرمایه شرکت تلگرام توانست بیش از ۱/۷ میلیارد دلار سرمایه جمعآوری کند. تنها چند هفته پیش عرضهی توکنهای بومی تلگرام در اکتبر سال گذشته، کمیسیون مذکور علیه شرکت تلگرام یک دادخواست قضایی رسمی به دادگاه منطقهای آمریکا ارائه کرد.
مشکلات مربوط به این پروندهی قضائی همچنان گریبانگیر تلگرام است
شرکت تلگرام به دلیل راهاندازی پروژهی بلاکچینی و تصمیم برای عرضهی رمزارز بومی مدتهاست که با مقامات و نهادهای قانونگذاری ایالات متحده درگیر بوده است. دادگاه آمریکا پیش از این اعلام کرده بود که این شرکت اجازهی عرضهی توکنهای بومی خود در خاک آمریکا و سایر کشورها را ندارد. در حال حاضر، همین مشکلات قضائی باعث شده تا تلگرام یک مرتبهی دیگر فرایند راهاندازی پروژهی TON را تا آوریل ۲۰۲۱ به تعویق بیاندازد، زیرا حکم دادگاه منطقهای آمریکا تصریح کرده است که برطرف شدن مشکلات این پرونده و جلب رضایت کمیسیون مذکور، امکان عرضهی پروژهی TON وجود ندارد.
با این حال طبق گزارشات پیشین تیم کوینیت، شرکت تلگرام دو انتخاب پیش روی سرمایهگذاران خود گذاشته بود. اول اینکه میتوانند با دریافت ۷۲ درصد بازپرداخت از پروژه خارج شوند و یا اینکه تا آوریل ۲۰۲۱ داراییهای پیشخرید شدهی خود را به این شرکت وام داده و پس از این تاریخ یک سود سرمایهگذاری ۱۱۰ درصدی دریافت کنند.
نظر شما در رابطه با رویکرد شرکت تلگرام چیست؟ چه چیز باعث شده تا این شرکت از سرمایهگذاران آمریکایی چشمپوشی کند؟ نظرات خود را با تیم کوینیت در میان بگذارید.