
- موسسهی مالی جیپی مورگان(JP Morgan) اخیراً گزارش عجیبی منتشر کرده است که در آن گفته شده با پایان قرنطینه و آغاز مجدد فعالیتهای روزمره، سطح گسترش بیماری کووید۱۹ نیز کاهش خواهد یافت. به گفتهی محققان این موسسهی بانکی، در ایالتهایی که قرنطینه پایان یافته است، شاهد کاهش شدید سطح گسترش بیماری کرونا در بین مردم هستیم.
گزارش جیپی مورگان
تحقیقات جدید موسسهی بانکی جیپی مورگان(JP Morgan) حاکی از آن است که روند گسترش بیماری همهگیر کووید۱۹ در ایالاتی که فرایند قرنطینه را پایان دادهاند، رو به کاهش است. کارل کوینتانیلا(Carl Quintanilla) یکی از فعالات پلتفرم خبری CNBC با انتشار یک پست توییتری نتایج حاصل از تحقیقات فوق را به صورت ساده توضیح داده است.
در پست توییتری فوق آمده است «بانک جیپی مورگان اخیراً یک استدلال ویرانگر کرده است، آنها میگویند که سطح گسترش کرونا در ایالتهایی که قرنطینه را پایان دادهاند با کاهش روبرو شده(نه افزایش)، این درحالیست که بررسیها و اقدامات مقتضی با این بیماری در آمریکا با تاخیر شدید آغاز شده است».
طبق گزارشات جیپی مورگان، پس از پایان قرنطینهی عمومی در برخی ایالتهای آمریکا و آغاز مجدد کسب و کارها، روند شیوع بیماری کووید۱۹ هم با کاهش چشمگیر روبرو شده است.
آمار جهانی ویروس کرونا که توسط دانشگاه جان هاپکینز منتشر میشود، در حال حاضر نشان دهندهی ۵ میلیون و ۴۷ هزار ۳۷۷ مورد تایید شدهی کرونا است؛ این درحالیست که آمار مرگ و میر مربوط به این بیماری نیز ۳۲۹ هزار و ۸۱۶ نفر و همچنین تعداد بهبود یافتگان نیز ۱ میلیون و ۹۱۸ هزار و ۹۳۸ نفر اعلام شده است.
محققان موسسهی مالی جیپی مورگان بر این باورند که روند قرنطینه در ابتدا ممکن است توجیهپذیر باشد، اما اکنون با گذشت هفتهها از آغاز گسترش بیماری کووید۱۹ نه تنها باعث ویرانی اقتصاد میشود، بلکه منجر به افزایش بالقوهی سطح مرگ و میر نیز خواهد شد.
این گزارش با گفتههای مقامات دولتی آمریکا کاملا در تضاد است، زیرا آنها نگران این موضوع هستند که با پایان دادن به قرنطینه و آغاز دوبارهی حضور مردم در کنار یکدیگر، سطح گسترش بیماری کرونا و همچنین تعداد افراد مبتلا نیز افزایش یابد.
عملکرد ضعیف دولت ترامپ
این نتیجهگیری در گزارشات بانک جیپی مورگان درحالیست که در بخشی از این گزارش به عملکرد ضعیف دولت ترامپ در مدیریت اولیهی شیوع بیماری و سپس پاسخ نامناسب نسبت به پیشبینیهای صورت گرفته در رابطه تبعات و تاثیر منفی این موضوع نیز پرداخته شده است.
در بخشهایی از گزارش فوق آمده است:
پاسخ اولیهی دولت آمریکا در راستای کاهش خطرات اپیدمی کووید۱۹ بود. با این حال، از آن زمان تا کنون این رویکرد بسیار ساده دستخوش تغییرات زیادی شده است. دولت تاثیرات منفی و تبعات اقتصادی سنگین شیوع این بیماری را پیشبینی کرده بود، بنابراین شیوع بیماری را به چین نسبت داد و سازمان جهانی بهداشت را سرزنش کرد؛ در نهایت نیز تبعات اقتصادی این بیماری را به گردن ایالاتهایی انداخت که در روند بازگشایی مجدد فعالیتهای اقتصادی کند عمل کردهاند. JP Morgan Research
نظر شما در رابطه با مطالعات اخیر بانک جیپی مورگان چیست؟ آیا پایان قرنطینه میتواند تاثیر مثبتی بر سطح گسترش بیماری کووید۱۹ داشته و باعث کاهش آن شود؟ نظرات خود را با تیم کوینیت به اشتراک بگذارید.