- محققان آژانس رتبهبندی حوزهی رمزارز ویس(Weiss) اخیراً اعلام کردهاند که تعداد بیت کوینهای موجود در بازار رمزارزها بسیار بیشتر از ۲۱ میلیون واحد ذخیرهی کل این رمزارز میباشد. به گفتهی آنها صرافیهای رمزارزی از اهرمهای مبادلاتی استفاده میکنند، همانند آنچه بانکها با ارزهای فیات میکنند.
بیش از ۲۱ میلیون واحد!
آژانس رتبهبندی حوزهی رمزارز ویس(Weiss) اخیراً ادعا نموده که پس از بررسی صرافیهای مبادلهی رمزارز متوجه شده که بیش از ۲۱ میلیون واحد رمزارز بیت کوین در بازار وجود دارد.
در یک پست توییتری که روز ۲۵ام ماه می منتشر شده است، شرکت ویس که برای برخی پستهای جنجالی خود شناخته میشود، اعلام نموده که صرافیهای مبادلهی رمزارز از اهرمها استفاده میکنند تا به کاربران القاء کنند که در واقع بیت کوین بیشتری نسبت به آنچه گفته شده در بازار وجود دارد.
یک نظریهی منفور
در پست توییتری شرکت ویس یک نظریهی عجیب و کم سابقه بیان شده است «ذخیرهی بیت کوین بیشتر از ۲۱ میلیون واحد میباشد». در بخشهایی از این پست آمده است:
صرافیهای مبادلهی رمزارز ذخیرهی هر رمزارزی را اهرم میکنند، همانند آنچه بانکها با پول نقد انجام داده و بیش از آنچه در اختیار دارند، خرج میکنند.
به نظر میرسد که آژانس رتبهبندی ویس به طور گسترده عملکرد صرافیهای مبادلاتی را نقد میکند. علیرغم سقوط اخیر در بازار رمزارزها، باز هم صرافیهای حضانتی که از طرف کاربران به مبادله و معامله در بازار میپردازند، همچنان نزد فعالات حوزهی رمزارز بسیار محبوب است، اما این روند شامل عنصر اعتماد است که از نظر تحلیلگران شرکت ویس نامطلوب و ناخواسته میباشد. در بخش دیگری از پست توییتری فوق آمده است:
تنها راه محافظت این است که داراییهای رمزارزی را خودتان نگهداری کنید. اگر کلیدی نداشته باشید، رمزارز هم نخواهید داشت.
آمار و ارقام شبکهی بیت کوین حاکی از آن است که تعداد بیت کوینهای ماین شدهی قابل تایید حدود ۱۸/۳ میلیون واحد میباشد، اما تمام این بیت کوینها اکنون در چرخهی بازار قرار ندارند. به عنوان مثال، تخمین زده شده که نزدیک به ۴ میلیون واحد BTC گم شده و غیرقابل بازگشت میباشد.
طبق گزارشاتی که در رابطه با ذخیرهی صرافیهای مبادلاتی منتشر شده است، در حال حاضر ذخیرهی بیت کوین صرافیها به پایینترین حد خود از سال ۲۰۱۸ تا به امروز رسیده است. تغییر ناگهانی احساسات کاربران شبکهی بیت کوین به صورت کاملاً مستقل و برای آگاهی از خطرات ناشی از حضور پلتفرمهای حضانتی شخص ثالث صورت گرفته است.
جایگاه بیت کوین
به طور خاص، به نظر میرسد که رویداد اثبات کلید(Proof Of Keys) که یک بار در ژانویهی امسال و یک بار در ژانویهی سال گذشته رخ داده است، کمترین تاثیر را بر روی ذخیرهی صرافیها داشته است.
این درحالیست که شرکت رتبهبندی ویس نیز در بازار رمزارزها سروصدای زیادی به پا کرده است، زیرا به طور معمول رمزارزهای ثانویهی خاصی را بالاتر از بیت کوین ردهبندی میکند.
ایرادات و اعتراضات وارد شده ناشی از این عقیده است که فناوری زیرساختی بیت کوین همچنان نتوانسته با یک رقیب جدی روبرو شود، یک رقیب جدی که ضمن متقاعد ساخت کاربران این شبکهی محبوب به ترک آن، باعث بهبود و پیشرفت ظرفیتها بیت کوین شود.
در حال حاضر، شبکهی بیت کوین از نظر شرکت رتبهبندی ویس دارای امتیاز کلی –A میباشد. طبق اعلام کارشناسان این شرکت «عملکرد بازار» این شبکهی رمزارزی ضعیب بوده و با کسب امتیاز –C باعث کاهش سطح کلی امتیاز شبکهی بیت کوین شده است.
نظر شما در رابطه با مجموع ذخایر بیت کوین و آمار منتشر شده توسط شرکت رتبهبندی ویس چیست؟ آیا این رفتار صرافیها باعث بالا رفتن ناگهانی قیمت بیت کوین در آینده خواهد شد؟ نظرات خود را با تیم کوینیت به اشتراک بگذارید.