اخبار بلاکچین و دنیای کریپتواخبار و مقالات

یوتیوب به دلیل عملکرد نامطلوب خود در برابر کلاهبرداران با شکایت بنیانگذار اپل روبرو شده است

استیو وزنیاک، یکی از بنیان‌گذاران شرکت اپل که تصاویر و مصاحبه‌های او برای به دام انداختن قربانیان در طرح‌های کلاهبرداری مورد استفاده قرار گرفته است، به دلیل عملکرد نامناسب یوتیوب در برابر اینگونه فعالیت‌ها از این پلتفرم شکایت کرد

نکات برگزیده مطلب
  • استیو وزنیاک(Steve Wozniak)؛ یکی از بنیان‌گذاران شرکت اپل به دلیل واکنش نامناسب یوتیوب در مقابل فعالیت اسکمر‌ها در استفاده از تصاویر و فایل‌های ویدئویی وی برای فریب قربانیان به همراه ۱۷ شاکی دیگر دادخواستی را بر علیه شرکت یوتیوب و شرکت مادر این پلتفرم یعنی آلفابت(Alphabet) ارائه کرده‌اند.

استیو وزنیاک از یوتیوب شکایت کرد

شرکت حقوقی کوتچت پیتر اند مک‌کارثی(Cotchett, Pitre & McCarthy) در اطلاعیه‌ای از طرح دعوی استیو وزنیاک(Steve Wozniak)؛ یکی از بنیان‌گذاران شرکت اپل در برابر پلتفرم یوتیوب خبر داده است.

این دادخواست در روز سه‌شنبه به دادگاه عالی ایالت کالیفرنیا ارائه شده است. وزنیاک در این دعوی خواستار مجازات و محاکمه‌ی یوتیوب توسط هیئت منصفه و اقدام فوری برای حذف تمام طرح‌های کلاهبرداری شده است که با استفاده از نام و اعتبار وی اجرا می‌گردد. وزنیاک پس از طرح دعوی اظهار داشت:

در صورتی که یوتیوب به سرعت برای متوقف ساختن طرح‌های کلاهبرداری به‌طور منطقی اقدام کرده بود هم‌اکنون در اینجا قرار نمی‌گرفتیم. یوتیوب نیز همانند شرکت گوگل به الگوریتم‌های خود اتکا دارد و در زمان تجربه‌ی فعالیت‌های مجرمانه در استفاده از برنامه‌های سفارشی هیچ تلاشی نمی‌کند. در صورت وقوع جرم باید بتوانید این فعالیت را متوقف کنید. کدام انسان می‌تواند شاهد فعالیت مجرمانه باشد و برای متوقف ساختن آن تلاش نکند؟ استیو وزنیاک

افزایش ارزش رمزارزها گسترش فعالیت اسکمر‌ها را نیز به همراه داشته است. با این وجود روش‌هایی برای مقابله با فعالیت آن‌ها وجود دارد.

اسکمر‌ها میلیون‌ها دلار از طرح‌های اهداء جعلی رمزارز به‌دست آورده‌اند

 تعداد طرح‌های کلاهبرداری در یوتیوب به شدت افزایش یافته است. اسکمر‌ها نسخه‌ی ضبط شده از مصاحبه‌ی چهره‌های سرشناس و میلیاردر‌ها را برای هدف قرار دادن قربانیان به‌طور زنده در پلتفرم یوتیوب نمایش می‌دهند. آن‌ها در این طرح کلاهبرداری از قربانیان در خواست می‌کنند مقداری بیت کوین را به آدرس مشخصی ارسال کنند و دو برابر آن را دریافت نمایند.

طرح اسکم در یوتیوب

بر اساس گزارش کوینیت، اسکمر‌ها در سال جاری میلادی به ارزش 24 میلیون دلار کلاهبرداری کرده‌اند. در همین زمان آدرس بیت کوین مرتبط با طرح کلاهبرداری ایلان ماسک به ارزش 2 میلیون دلار از قربانیان دریافت کرده است.

یوتیوب همچنین به دلیل افزایش طرح‌های کلاهبرداری مرتبط با رمزارز ایکس‌آر‌پی(XRP) و عدم اقدام مناسب از سوی یوتیوب با دعوی قانونی مشابهی از سوی شرکت ریپل و برد گارلینگ‌هاوس(Brad Garlinghouse) مدیرعامل این شرکت مواجه شده است.

 وزنیاک در این دادخواست اعلام کرده است: «کلاهبرداران در یک جریان ثابت استریم پیشنهاد‌های جعلی ویدئو‌یی در یوتیوب از تصاویر و فایل‌های ویدئویی جعلی استیو وزنیاک(شاکی پرونده) و دیگر کارآفرینان حوزه‌ی تکنولوژی استفاده می‌کنند. در این میان از کاربران پلتفرم یوتیوب میلیون‌ها دلار کلاهبرداری شده است.»

بر اساس گزارش کوینیت، هک شبکه‌ی اجتماعی توییتر و انتشار پیام‌های جعلی کلاهبرداران توجه فعالان را به این پدیده جلب کرده است. با این وجود، شرکت توییتر در طی مدت چند ساعت حساب‌های کاربری هدف را به حالت اولیه درآورده است. از طرف دیگر اسکمر‌ها برای مدت چند ماه بدون مشکل در پلتفرم یوتیوب فعالیت می‌کنند و قربانیان بیشتری را هدف قرار می‌دهند.

نظر شما نسبت به شکایت استیو وزنیاک از یوتیوب چیست؟ آیا یوتیوب که محدودیت‌های گسترده‌ای را برای فعالیت فعالان حوزه‌ی رمزارزها ایجاد کرده است، برای مقابله با اسکمر‌ها هیچ تلاشی نمی‌کند؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
دکمه بازگشت به بالا