
- این پلتفرم از طریق وامدهی به متقاضیان، میتواند نرخ سود حاصل از آنرا برای سرمایهگذاران خود افزایش دهد. بلاکچین داتکام تنها یکی از پلتفرمهایی است که این سرویس را ارائه میدهد و نکته حائز اهمیت این است که ارائهی این سریس بطور متمرکز ارائه میشود.
بر اساس اعلام توئیتری پلتفرم جستجوگر بلاکچین داتکام(Blockchain.com)، سرمایهگذاران میتوانند با سپردهگذاری در این پلتفرم، از سود سپردههای رمزارزی خود تا سقف 12 درصد، کسب درآمد داشته باشند.
پلاکچین داتکام که تا قبل از این، به سرویس کیف پول و جستوجوگر شبکهی بلاکچین معروف بود، اکنون امکانی فراهم کرده تا سرمایهگذاران از طریق آن بتوانند، ارزهای دیجیتال خود را بصورت وام در اختیار دیگران قرار دهند و از سود حاصل از آن بهرهمند شوند.
تاکنون این سرویس تا سقف 4.5 درصد سود برای بیت کوین و 7 درصد سود برای رمزارزهای پایدار مثل: تتر(Tether) با واحد اختصاری USDT و پکسوس(PAX)، تعیین کرده بود که از این به بعد این ارقام بهترتیب به 6% و 12% افزایش مییابند.
این درحالیست که سایر پلتفرمها هر کدام با سودهایی رقابتی به سرمایهگذاران خدمترسانی میکنند. برای مثال بلاکفای(BlockFi) با 8.6 درصد، سلسیوس(Celsius) و کریپتو داتکام(Crypto.com) با 12 درصد و نکسو(Nexo) هم با 10 درصد سود، بسترهای مناسبی را برای سرمایهگذاران فراهم کردهاند.
رمزارز، دارایی ارزشمند برای سرمایهگذاری
طبق مصاحبهای که با پیتر اسمیت(Peter Smith)، مدیرعامل پلتفرم بلاکچین داتکام، انجام شد، وی به چگونگی افزایش درآمد از این طریق پرداخت و افزود:
این پلتفرم از طریق وامدهی به متقاضیان، میتواند نرخ سود حاصل از آنرا برای سرمایهگذاران خود افزایش دهد.
پیتر اسمیت
وی در ادامه اعلام کرد که شرکتهای مختلفی برای قرارگیری در اکوسیستم سیستمهای اقتصادی غیرمتمرکز(DeFi)، وامهای بسیار زیادی بخصوص در زمینه رمزارزهای پایدار میگیرند و با ابراز خرسندی از این موضوع، حجم این وامها را تا 500 میلیون دلار در ماه برآورد کرد. خوب است بدانید که بلاکچین داتکام(Blockchain.com) این برنامه را در 19 آگوست سال 2019 راهاندازی کرد و اکنون که تجربهای موفق از آن بدستآورده، سود حاصل از آنرا تا 12 درصد برای سرمایهگذاران خود، افزایش میدهد.
همانطور که در بالا اشاره شد، بلاکچین داتکام تنها یکی از پلتفرمهایی است که این سرویس را ارائه میدهد و نکته حائز اهمیت این است که این سرویس بطور متمرکز ارائه میشود. یعنی؛ این پلتفرمها هستند که کنترل بودجهی وامها را برعهده دارند و این میتواند به عنوان یک نقطه ضعف، سرمایهی سرمایهگذاران را به سمت و سوی دیگری ببرید که از جمله آنها، سرمایهگذاری در دو بخش استخرهای سهام و ایجاد مزرعههای استخراج بیت کوین است.
برای رفع این مشکل، راهکاریهایی ارائه شد که ذر طی آن، وجوه کاربر به طور معمول در یک قرارداد هوشمند از پیش برنامهریزی شده، جای گرفته و به صورت خودکار قفل میشود و هیچ شرکتی دسترسی مستقیم به آنها را ندارد.
آیا با وجود نقاط قوت و صعف این سرویس، آنرا راهی مطمئن برای سرمایهگذاری میدانید؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما در میان بگذارید.