اخبار بلاکچین و دنیای کریپتواخبار و مقالات

پلتفرم مبادلاتی غیرمتمرکز یونی‌سواپ به کانون گرم فعالیت کاربران تبدیل شده است

داده‌ها نشان می‌دهند که پلتفرم مبادلاتی غیرمتمرکز یونی‌سواپ(Uniswap) از نظر میزان هزینه‌ی کارمزد پرداخت شده در شبکه‌ی اتریوم رمزارز پایدار شرکت تتر را نیز پشت سر گذاشته است

نکات برگزیده مطلب
  • پلتفرم مبادلاتی غیرمتمرکز یونی‌سواپ(Uniswap) پلتفرم نو‌آورانه‌ای است که امکان مبادلات توکن‌های مبتنی بر استاندارد اِی‌آر‌سی بیست(ERC20) را بدون نیاز به صرافی متمرکز برای کاربران ایجاد می‌کند. این پلتفرم مبادلاتی اخیرا با استقبال گسترده‌ی کاربران مواجه شده است و در نتیجه هزینه‌ی کارمزد پرداخت شده در این پلتفرم مبادلاتی در طول یک ماه گذشته هزینه‌ی کارمزد پرداخت شده برای انتقال رمزارز پایدار شرکت تتر(یو‌اس‌دی‌تی) را نیز پشت سر گذاشته است.

مقایسه‌ی هزینه‌ی گس شبکه‌ی یونی‌سواپ و رمزارز پایدار شرکت تتر

داده‌های وب‌سایت اتریوم‌گس‌استیشن(ETHGasStation) نشان می‌دهد که پلتفرم یونی‌سواپ از نظر میزان هزینه‌ی پرداخت شده برای اجرای تراکنش‌ها در شبکه‌ی اتریوم(هزینه‌ی گس) به آرامی رمزارز پایدار شرکت تتر یعنی یو‌اس‌دی‌تی(USDT) را پشت سر گذاشته است. کاربران پلتفرم یونی‌سواپ در طول 30 روز گذشته به ارزش 6.99 میلیون دلار از کارمزد تراکنش‌های شبکه‌ی اتریوم را به صورت هزینه‌ی گس پرداخت کرده‌اند در حالی که در همین مدت زمان کاربران برای انتقال رمزارز پایدار یو‌اس‌دی‌تی در شبکه‌ی اتریوم 6.39 میلیون دلار هزینه‌ی گس پرداخت کرده‌اند.

مقایسه‌ی گس
هزینه‌ی گس پرداخت شده در پلتفرم‌های مختلف فعال شبکه‌ی اتریوم در طول 30 روز گذشته

تاریخچه‌ی مختصر یونی‌سواپ و تاثیر آن در صنعت رمزارزها

پلتفرم یونی‌سواپ در دوم نوامبر 2018 به‌طور رسمی در شبکه‌ی اتریوم راه‌اندازی شده است. این پلتفرم مبادلاتی نیاز کاربران شبکه‌ی اتریوم به تبادل توکن‌های مبتنی بر استاندارد ای‌آر‌سی20 را بدون نیاز به صرافی‌های متمرکز برطرف می‌سازد.

یونی‌سواپ بر مبنای قرارداد‌های هوشمند فعالیت می‌کند و روشی برای ایجاد استخر نقدینگی و بازارهای سازگار ایجاد کرده است. قیمت توکن‌ها در این پلتفرم با توجه به مقدار توکن‌های موجود در استخر‌های نقدینگی تعیین می‌گردد.

موفقیت یونی‌سواپ الهام بخش دیگر پروژه‌های رمزارزی نیز شده است. به عنوان مثال توسعه‌دهندگان ترون پروتکل غیرمتمرکز مشابهی را با نام جاست‌سواپ(JustSwap) در این شبکه ایجاد کرده‌اند. این پلتفرم امکان مبادلات توکن‌های تی‌آر‌سی 20(TRC20) را فرآهم می‌کند.

جایگاه سیستم‌های اقتصادی غیرمتمرکز در آینده

هزینه‌ی گس پرداخت شده در پلتفرم یونی‌سواپ رمزارزپایدار شرکت تتر را نیز پشت سر گذاشته است. این موضوع نشان می‌دهد که معامله‌گران و سرمایه‌گذاران امروزه به پلتفرم‌های مبادلاتی غیرمتمرکز توجه بیشتری دارند. چانگ‌پنگ ژائو؛ مدیرعامل صرافی بایننس نیز در مصاحبه‌ی اخیر خود با کانال یوتیوب باکس ماینینگ(Boxmining) بر این واقعیت تاکید کرده است. وی اظهار داشت:

من فکر میکنم سیستم‌های اقتصادی غیرمتمرکز فضای کاملا نو‌آورانه‌ای را ایجاد کرده‌اند و این موضوع برای صنعت رمزارزها مفید است. اصولاً زمانی که مردم در رابطه با سیستم‌های اقتصادی غیرمتمرکز صحبت می‌کنند، به وام دادن دارایی‌هایشان فکر می‌کنند. در حالی که در این پلتفرم‌ها با وام دادن دارایی‌هایتان نقدینگی این پلتفرم‌ها را فراهم می‌کنید. همزمان با افزایش نقدینگی کاربران بیشتر و آسانتر مبادلات خود را انجام می‌دهند. من فکر می‌کنم ایجاد یک بازار مبادلاتی خودکار یک نو‌آوری جالب و ساده است و در آینده نیز از بین نخواهد رفت. Changpeng Zhao

بر اساس گزارش کوینیت سفارش‌های خرید یک نهنگ در یونی‌سواپ جهش تقریبا 50 دلاری قیمت اتر در این پلتفرم مبادلاتی را موجب شده است. همچنین یک معامله‌گر فعال در این پلتفرم با استفاده از فرصت طلایی ایجاد شده توانست تنها در طول چند دقیقه ۸۹ درصد سود کسب کند.

نظر شما نسبت به پیشی گرفتن میزان هزینه‌ی گس پرداخت شده در پلتفرم یو‌نی‌سواپ نسبت به رمزارز پایدار یو‌اس‌دی‌تی چیست؟ آیا پلتفرم‌های مبادلاتی غیرمتمرکز در آینده جایگزین صرافی‌های متمرکز خواهند شد؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دکمه بازگشت به بالا