اخبار بلاکچین و دنیای کریپتواخبار و مقالات

ادامه‌ی فعالیت بازار مبادلاتی غیر متمرکز «اوپن بازار» به کمک مالی کاربرانش بستگی دارد

بازار مبادلاتی اوپن بازار(OpenBazaar) که امکان مبادلات غیر متمرکز کالا را برای کاربرانش فراهم می‌کند، اعلام کرده است که تنها در صورت تامین ۱۰۰ هزار دلار کمک مالی قادر به ادامه‌ی فعالیت خواهد بود

نکات برگزیده مطلب
  • امروزه فروشگاه‌ها و پلتفرم‌های مختلفی امکان خرید و فروش کالا به‌طور آنلاین را فراهم می‌کنند. اما این فروشگاه‌ها که آمازون(Amazon) و ای‌بی(Ebay) را نیز شامل می‌شوند، به‌طور متمرکز مدیریت می‌شوند و کارمزد بالایی را از کاربرانش دریافت می‌کنند. از طرفی بازارهای مبادلاتی غیرمتمرکز برای مبادلات کالا نیز وجود دارند که خرید و فروش کالا را با روش‌های بهتری امکان‌پذیر می‌کنند. با این وجود، شناخته‌شده‌ترین بازار مبادلاتی غیرمتمرکز اعلام کرده است که در صورت عدم حمایت مالی کاربرانش چاره‌ای جز متوقف ساختن فعالیت خود نخواهد داشت.

ادامه‌ی فعالیت اوپن بازار به کمک مالی کاربرانش بستگی دارد

بازار مبادلاتی غیر متمرکز اوپن بازار(OpenBazaar) در روز جمعه اعلام کرده است که تنها در صورت کمک مالی کاربرانش قادر به ادامه‌ی فعالیت خواهد بود.

اوپن بازار در اطلاعیه‌ای اعلام کرده است که در صورت عدم حمایت مالی کافی از سوی کاربرانش ارائه‌ی خدماتی همانند گره‌های تغذیه کننده(Seed Nodes)، رابط‌های کاربری کیف‌پول(API Wallet)، رابط کاربری نرخ مبادلات(Exchange Rate API) را شامل می‌گردد، متوقف خواهد کرد. یکی از کارکنان این پلتفرم اخیراً اعلام کرده است:

ما هم‌اکنون بر روی یک هدف مشخص متمرکز نیستیم اما جمع‌آوری 100 هزار دلار برای امکان ادامه‌ی فعالیت تا سال آینده یکی از اهداف ما را تشکیل می‌دهد. OpenBazaar Representative

این بازار مبادلاتی اعلام کرده است که بدلیل عدم دست‌یابی به «نرخ رشد مورد انتظار در تعداد کاربرانش و همچنین پذیرش این پلتفرم» چاره‌ای جز متوقف ساختن فعالیت خود نخواهد داشت.

یکی از نخستین بازارهای مبادلات غیرمتمرکز کالا

اوپن بازار در سال 2014 راه‌اندازی شده است و در نتیجه یکی از نخستین بازارهای مبادلاتی غیرمتمرکز محسوب می‌گردد.

بازارهای مبادلاتی غیرمتمرکز بر پایه‌ی اعتماد میان طرفین فعالیت نمی‌کنند و امکان خرید و فروش کالاها را به‌طور آنلاین ایجاد می‌کنند. هیچ سازمان متمرکزی(همانند شرکت آمازون) کنترل این بازارها را در اختیار ندارد و هر کسی می‌تواند در اجرای شبکه‌ی مبادلاتی فرد به فرد مشارکت کند.

از زمان راه‌اندازی این بازار مبادلاتی تاکنون به ارزش 44 میلیون دلار رمزارز برای خرید کفش‌های ورزشی، لپ‌تاپ، تخته‌های بازی و شکلات به این پلتفرم ارسال شده است. با توجه به حجم 5-15 میلیون دلاری خرید و فروش در بازارهای داک وب(بر اساس گزارش شرکت چینالیسیس در سال 2019) این بازار مبادلاتی بسیار کوچک ارزیابی می‌گردد.

اوپن‌بازار اعلام کرده است که در انجام مبادلات غیرقانونی مشارکت ندارد. با این وجود، داروهای تجویزی مختلف همانند اکسی کانتین(Oxycontin) و ترامادول(Tramadol) که خرید و فروش آنلاین آن‌ها در برخی از کشور‌ها ممنوع اعلام شده است، در دسترس کاربران این پلتفرم مبادلاتی قرار دارد.

این پلتفرم مبادلاتی اعلام کرده است که فعالیت اپلیکیشن کیف‌پول و اپلیکیشن پیام‌رسانی خود را از ابتدای اکتبر متوقف خواهد کرد.

اوپن بازار اعلام کرد که دستور العمل مربوط به آزاد ساختن دارایی‌های کاربران در «روزهای آینده» منتشر خواهد شد. موتور جستجوی اوپن بازار و کد فهرست سازی بلاک‌بوک(Blockbook Indexer Code) برای افرادی که قصد دارند زیر ساخت خودشان را به‌طور خصوصی اجرا کنند نیز به‌طور منبع باز منتشر شده است.

کاربران برای نجات اوپن بازار تلاش می‌کنند

این پلتفرم اعلام کرده است که همچنان امکان نجات این پلتفرم وجود دارد: «تنها یک راه نجات برای ادامه‌ی فعالیت اوپن بازار باقی مانده است: پشتیبانی کاربران.»

در زمان نگارش مقاله، این بازار مبادلاتی به ارزش 11,672.44 دلار بیت کوین، 979.78 دلار اتریوم، 110.76 دلار بیت کوین کش، 13.47 دلار لایت کوین و کمتر از 10 دلار زی‌کش را به صورت کمک مالی دریافت کرده است. با این وجود اوپن بازار مقدار دقیق بودجه‌ی مورد نیاز برای استمرار فعالیت خود را اعلام نکرده است.

توییت اوپن بازار
در طول شب گذشته، فردی 2.5 اتر(ETH) به اوپن بازار کمک مالی کرده است.

اوپن بازار امکان خرید و فروش کالا با استفاده از رمزارزهای مختلف همانند بیت کوین، بیت کوین کش و اتریوم را برای کاربرانش ایجاد می‌کند.

اوپن بازار برخلاف دیگر بازارهای مبادلات آنلاین همانند ای‌بی(eBay) هیچ کارمزدی را برای فهرست کردن کالا و یا فروش آن‌ها از کاربرانش اخذ نمی‌کند و هیچ واسطه‌ای در این پلتفرم به سودجویی نمی‌پردازد.

هیچ سازمان و یا شرکت متمرکزی اوپن بازار را هدایت نمی‌کند، با این وجود تعدادی از توسعه‌دهندگان به بهبود عملکرد این شبکه‌ی مبادلاتی فرد به فرد کمک می‌کنند.

بر اساس گزارش کوینیت، اوپن بازار در آوریل 2014 در پروژه‌ای به نام «دارک مارکت(Dark Market)» راه‌اندازی شده است.

آیا اوپن بازار با استفاده از کمک‌های مالی کاربران به فعالیت خود ادامه خواهد داد و یا به‌طور تاسف باری فعالیت این بازار مبادلاتی غیر متمرکز متوقف خواهد شد؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما در میان بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دکمه بازگشت به بالا