اخبار سایر کوین‌ها - Altcoinsاخبار و مقالات

بنیاد آیوتا مکانیسم جدیدی را برای مقابله با «حملات سیبیل» پیاده‌سازی می‌کند

یکی از اعضاء بنیاد آیوتا در مقاله‌ای اعلام کرده که این پروژه‌ی رمزارزی مکانیسم جدیدی به نام مانا(Mana) را برای مقابله با حملات ایجاد گره‌های جعلی پیاده‌سازی می‌کند

نکات برگزیده مطلب
  • امروزه مشکلات امنیتی یکی از تهدید‌های مهم برای گسترش پروژه‌های رمزارزی محسوب می‌شوند و مشکل اخیر پروژ‌ه‌ی رمزارزی اتریوم کلاسیک صحت این ادعا را تایید می‌کند. حملات سیبیل نوعی از حملات هستند که در آن مهاجم با ایجاد گره‌های جعلی متعدد کنترل شبکه را به دست می‌گیرد و می‌تواند رای دیگر کاربران را بی‌اثر کند. در همین راستا بنیاد آیوتا اعلام کرده است که برای مقابله با این دسته از حملات مکانیسم جدیدی را با عنوان مانا(Mana) پیاده سازی می‌کند.

ویلیام سندرز(William Sanders)؛ یکی از اعضاء بنیاد آیوتا در مقاله‌ای اعلام کرد که پروژه‌ی رمزارزی آیوتا مکانیسم جدیدی را برای پیشگیری از حملات سیبیل(Sybil) با نام مانا(Mana) را پیاده‌سازی می‌کند. وی اظهار داشت که این مکانیسم در زمان انتشار این مقاله(روز بیست و هشتم سپتامبر) در شبکه‌ی آیوتا اعمال شده است.

پیاده‌سازی مکانیسم مانا برای مقابله با حملات سیبیل در شبکه‌ی آیوتا

آیوتا

مهاجمان در حملات سیبیل(Sybil) با جعل هویت اعضاء شبکه‌های غیرمتمرکز این شبکه‌ها را هدف حملات خود قرار می‌دهند. حجم توکن‌های مانا با میزان توکن‌های MIOTA در یک تراکنش برابر است. هر فردی که در شبکه مانای بیشتری را در اختیار داشته باشد، تراکنش وی با سرعت بیشتری منتشر خواهد شد.

تیم توسعه دهندگان بنیاد آیوتا هم‌اکنون روش دیگری را برای جلوگیری از حملات سیبل مورد بررسی قرار می‌دهند که در آن ارائه‌ی اثبات برای ایجاد گره در شبکه‌ی این پروژه‌ی رمزارزی ضروری است. این روش هم‌اکنون در گوشیمر(GoShimmer)؛ نرم افزار ایجاد گره‌ی آیوتا که قادر است بدون نیاز به یک هماهنگ کننده‌ی متمرکز به اجماع دست یابد)، مورد آزمایش قرار می‌گیرد. سندرز در این مقاله اظهار داشت:

هر دو روش برای مقابله با حملات سیبیل موثر خواهد بود اما روش نهایی پس از آزمایش پایداری هر دو روش به‌طور همزمان در گوشیمر انتخاب خواهد شد.William Sanders

مانا نماد انرژی معنوی در فرهنگ پلنیزی(Polynesian) است. این روش نوعی امتیاز دهی به اعتبار نیز محسوب می‌گردد اما برای تبدیل شدن به یک سیستم کامل باید رفتار گره را به‌طور کامل ارائه کند.

شباهت مانا به الگوریتم اجماع اثبات سهام واگذاری شده

مانا در بررسی اول به الگوریتم اجماع اثبات سهام واگذاری شده(Delegated Proof Of Stake) یا به اختصار DPoS شباهت دارد که برای امن ساختن شبکه‌ی بلاکچین در برابر حملات مهاجمان به انتخاب نمایندگانی متکی است. این مکانیسم همچنین برای مهار گره‌های اسپم با مکانیسم اثبات کار سازگار شده است. با این وجود سندرز توضیح داد:

از آنجایی که شبکه‌ی آیوتا بر اساس فن‌آوری گراف مارپیچی مستقیم(DAG) ایجاد شده است و شبکه‌ی بلاکچین نیست، مقایسه در میان این نو‌آوری‌ها تنها به‌طور محدودی امکان‌پذیر است. William Sanders

بنیاد آیوتا در ابتدای ماه جاری نسخه‌ی جدید شبکه‌ی آزمایشی پولین را منتشر کرده است که از سوی فعالان صنعت رمزارزها آغاز راه‌اندازی نسخه‌ی دوم شبکه‌ی آزمایشی آیوتا در نظر گرفته می‌شود. بر اساس گزارش کوینیت، توسعه‌دهندگان آیوتا اخیراً از سه مرحله‌ی اصلی توسعه و راه‌اندازی شبکه‌ی جدید IOTA 2.0 رونمایی کرده‌اند.

نظر شما نسبت به به‌کارگیری مکانیسم مانا در شبکه‌ی آیوتا برای پیشگیری از وقوع حملات سیبیل چیست؟ آیا بنیاد آیوتا با توجه به مشکلات برخی از پروژه‌های رمزارزی ارتقاء امنیت خود را در اولویت قرار داده است؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دکمه بازگشت به بالا