اخبار بلاکچین و دنیای کریپتواخبار و مقالات

شبکه‌ی شرکت‌های پی.دبلیو.سی: فن‌آوری بلاکچین در ده سال آینده به بخش جدایی ناپذیر از اقتصاد جهان تبدیل خواهد شد

مطالعه‌ی جدید شبکه‌ی شرکت‌های خدمات حرفه‌ای چند ملیتی پی.دبلیو.سی(PwC) به سهم ۱/۷ تریلیون دلاری فن‌آوری بلاکچین از تولید ناخالص جهان تا سال ۲۰۳۰ میلادی اشاره دارد

نکات برگزیده مطلب
  • امروزه شرکت‌ها و دولت‌های سراسر جهان پتانسیل استفاده از فن‌آوری بلاکچین برای افزایش بهره‌وری فعالیت‌های مختلف را درک کرده‌اند. با این وجود، نتیجه‌ی مطالعه‌‌ی اخیر به ظرفیت عظیم این نو‌آوری در افزایش تولید ناخالص اقتصاد کشور‌های سراسر جهان اشاره دارد.

سهم فن‌آوری بلاکچین از تولید ناخالص جهان

مطالعه‌ی جدید شبکه‌ی شرکت‌های خدمات حرفه‌ای چند ملیتی پی.دبلیو.سی(PwC) نشان می‌دهد که به دلیل کاربرد‌های گسترده‌ی فن‌آوری بلاکچین این نو‌آوری پتانسیل افزایش 1.76 تریلیون دلاری یا 1.4 درصد از تولید ناخالص جهان را در طول ده سال آینده دارا است.

بر اساس این گزارش فن‌آوری بلاکچین به سازمان‌ها کمک می‌کند تا قرارداد‌ها، اسناد هویتی، گواهینامه‌ها، سوابق و توافقنامه‌ها را بررسی و تایید کنند.

اقتصاددان‌های پی.دبلیو.سی پتانسیل استفاده از فن‌آوری بلاکچین را در صنایع مختلف از جمله مراقبت‌های بهداشتی، خدمات دولتی و عمومی، تولید، امور مالی، خرده فروشی و لجستیک را بررسی کرده‌اند. آن‌ها انتظار دارند که بخش بزرگی از این صنایع تا سال 2025 از فن‌آوری بلاکچین استفاده کنند.

محققان تشخیص اصالت، سیستم پرداخت و ابزارهای مالی، تشخیص هویت، انعقاد قرارداد و رفع اختلاف و ایجاد امکان مشارکت مشتریان را پنج کاربرد اصلی فن‌آوری بلاکچین در ده سال آینده ارزیابی کرده‌اند.

بر اساس این گزارش انتظار می‌رود که به‌کارگیری فن‌آوری بلاکچین برای بررسی اصالت محصول به تنهایی 962 میلیارد دلار به تولید ناخالص جهان اضافه کند. همچنین ابزارهای پرداخت و مالی پتانسیل افزایش 433 میلیارد دلاری تولید ناخالص جهان را دارا هستند.

برآورد می‌گردد که تا سال 2021 میلادی فن‌آوری بلاکچین تولید ناخالص جهان را 66 میلیارد دلار افزایش دهد. همچنین افزایش 6 برابری تاثیر فن‌آوری بلاکچین(به ارزش 422 میلیارد دلار) تا سال 2025 میلادی تخمین زده شده است.

کشور‌های پیشتاز در استفاده از فن‌آوری بلاکچین

پی.دبلیو.سی انتظار دارد که تا سال 2030 میلادی ایالات متحده‌ی آمریکا و چین با استفاده از فن‌آوری بلاکچین تولید ناخالص ملی خود را به ترتیب 407 میلیارد دلار و 440 میلیارد دلار افزایش دهند. در حالی که بر اساس این گزارش آلمان، هند، ژاپن و انگلیس به دیگر قطب‌های نو‌آوری در فن‌آوری بلاکچین تبدیل خواهند شد.

نظر شما نسبت به گزارش اخیر پی.دبلیو.سی در رابطه با پتانسیل فن‌آوری بلاکچین در افزایش تولید ناخالص جهان چیست؟ آیا این نو‌آوری در آینده‌ی نزدیک به بخش مهمی از اقتصاد کشور‌های جهان تبدیل خواهد شد؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

دکمه بازگشت به بالا