اخبار داخلیاخبار و مقالات

رمزارزها کلید توسعه‌ی فعالیت‌های اقتصادی کشور به شمار خواهند آمد

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اخیراً بر استفاده از ظرفیت رمزارزها برای مقابله با تحریم‌ها و گسترش فعالیت‌های اقتصادی کشور تاکید کرده است

نکات برگزیده مطلب
  • رمزارزهای غیرمتمرکز امکان فعالیت آزاد اقتصادی را برای تمامی افراد به‌طور آزاد و برابر فراهم می‌کنند. در همین راستا طرح استفاده از رمزارزها برای واردات کالا و خدمات نیز ارائه شده است. اما به‌نظر می‌رسد که هم‌اکنون دولت و مجلس به‌طور جدی پتانسیل‌های این صنعت را برای رفع مشکلات اقتصادی بررسی می‌کنند. رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس معتقد است که رمزارزها ظرفیت لازم را برای توسعه‌ی فعالیت‌های اقتصادی کشور در زمان تحریم ایجاد می‌کنند.

استفاده از ظرفیت رمزارزها برای توسعه‌ی فعالیت‌های اقتصادی

محمدرضا پور ابراهیمی؛ رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس نشست اخیر این کمیسیون در روز سه‌شنبه را تشریح کرد. وی با اشاره به امکان فعالیت آزاد و بدون تبعیض در این حوزه خواستار استفاده از ظرفیت رمزارزها برای توسعه‌ی فعالیت‌های اقتصادی کشور و تدوین چهار چوب قانونی بر فعالیت در این صنعت شده است.

نماینده‌ی مردم کرمان واکنش دولت را نسبت به این پدیده «دیر‌هنگام» و دارای تاخیر ارزیابی کرده است. با این وجود بر اساس گزارش کوینیت، هیات وزیران در سال گذشته قوانین اولیه را برای فعالیت در صنعت رمزارزی را تصویب کرده است. پور ابراهیمی معتقد است که با وجود تصویب قوانین و مصوبات مختلف در طول یک‌سال و نیم گذشته، این تصمیمات ابعاد مختلف فعالیت در صنعت رمزارزی را به‌طور کامل پوشش نداده است.

تدوین گزارش صنعت رمزارزی توسط کمیسیون اقتصادی مجلس

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اعلام کرد که درآینده کمیسیون اقتصادی مجلس گزارش خود را از این حوزه تدوین خواهد کرد. وی صنعت رمزارزی را یک فرصت مناسب برای توسعه‌ی فعالیت‌های اقتصادی در زمان تحریم ارزیابی کرده است. در همین راستا پور ابراهیمی اظهار داشت:

مقرر شده است که دستگاه‌های مرتبط طی 10 روز گزارش تکمیلی خود را در اختیار کمیسیون اقتصادی مجلس قرار دهند تا پیش‌نویس گزارش این کمیسیون در رابطه با رمزارزها تدوین و در صحن علنی ارائه شود. محمدرضا پور ابراهیمیمحمدرضا پور ابراهیمی

وی خلاء قانون‌گذاری را یکی از مشکلات حاکم بر صنعت رمزارزی کشور عنوان کرده و اظهار داشت اعمال ضوابط امکان برخورد با فعالیت‌های خارج از چهارچوب و غیرقانونی در این حوزه را فراهم خواهد کرد. پور ابراهیمی معتقد است که پس از اخذ گزارش دستگاه‌های مرتبط در رابطه با جنبه‌های مختلف صنعت رمزارزی کشور، در صورت نیاز می‌توان با تدوین طرح جامع رمزارزی خلاء‌های قانونی را برطرف ساخت.

با این وجود تاریخچه‌ی کوتاه صنعت رمزارزی به خوبی نشان داده است که مدیریت غیرمتمرکز و تعیین قوانین توسط کاربران کارآیی بالایی دارد. همچنین باید توجه داشت که این صنعت توسط خود کاربران قانون‌گذاری می‌شود و اعمال قوانین نامناسب و بیش از حد ممکن است به شکوفایی این صنعت آسیب برساند.

نظر شما نسبت به اظهارات اخیر رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در رابطه با خلاء قانون‌گذاری در صنعت رمزارزی چیست؟ با توجه به ماهیت غیرمتمرکز و فرامرزی رمزارزها قانون‌گذاری این حوزه را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دکمه بازگشت به بالا