اخبار بیت‌کوین - Bitcoinاخبار و مقالات

تحلیلگران جی‌پی‌مورگان: بیت کوین در برابر مشکلات اقتصادی مقاوم نیست!

براساس گزارشاتی که روز گذشته توسط استراتژیست ارشد بانک جی‌پی‌مورگان منتشر شده است، رمزارز بیت کوین در زمان سقوط اقتصاد جهانی و بازارهای پرتلاطم نمی‌تواند در برابر تورم و سایر مشکلات از ثروت کاربران محافظت کند

نکات برگزیده مطلب
  • جان نورمند(John Normand) استراتژیست برجسته‌ی بانک جی‌پی‌مورگان در تازه‌ترین گزارش خود اعلام نموده که در دوره‌ی فشار و استرس شدید بازارهای مالی جهان، رمزارز بیت کوین کم‌ترین قابلیت اطمینان را داشته و عملاً نمی‌تواند نقش یک محافظت را برعهده بگیرد. به گفته‌ی این تحلیلگر برجسته، هم زمان با گسترش کووید۱۹ در جهان شاهد سقوط بیت کوین تا ۴۲۰۰ دلار بوده‌ایم و پس از آن به بهبود وضعیت اقتصادی کشورها، رمزارز BTC نیز روند افزایشی به خود گرفت و حتی رکورد جدیدی را به ثبت رساند. تحلیلگران بانک جی‌پی‌مورگان بر این باوراند که سرمایه‌گذاران خرد تنها برای سودآور و کسب درآمد بیشتر در بازار بیت کوین حضور دارند و این رمزارز به هیچ عنوان قابلیت مقابله با تورم را ندارد.

تحلیل جی‌پی‌مورگان

روز گذشته تحلیلگران بانک بزرگ جی‌پی‌مورگان(JPMorgan) در گزارشی اعلام کردند که رمزارز بیت کوین در برابر سقوط بازارهای مالی توانایی مقاومت نداشته و نمی‌تواند به عنوان یک مانع در برابر تورم ظاهر شود.

به گفته‌ی جان نورمند(John Normand) استراتژیست فعال در بانک جی‌پی‌مورگان، رمزارز بیت کوین که در حال حاضر بالغ بر ۵۹۰ میلیارد دلار سرمایه‌ی در حال گردش بازار در اختیار دارد «در دوره‌ی فشار و استرس شدید بازارهای مالی کم‌ترین قابلیت اطمینان را دارد».

به گفته‌ی این تحلیلگر برجسته «زمانی که هراس ناشی از همه‌گیری کووید۱۹ در اقتصاد جهان پدیدار شد، دارایی‌های رمزارزی در زمینه‌ی نگه‌ٔداری ارزش بسیار ضعیف عمل کردند. این درحالیست که همزمان با سقوط بازارهای جهانی در اواسط ماه مارس بیت کوین هم به پایین‌ترین قیمت ممکن یعنی ۴۲۰۰ دلار برای هر واحد BTC رسید. از آن زمان به بعد با بهبود وضعیت اقتصادی جهان، شاهد افزایش قیمت بیت کوین و جهش ارزش این رمزارز تا مرز ۴۱ هزار دلار بودیم».

بیت کوین Bitcoin BTC جک دورسی
بیت کوین

تحلیلگران بر این باوراند که پذیرش گسترده‌ی دارایی‌های رمزارزی به این معناست که مردم به دلیل کسب درآمد بیشتر به صنعت رمزارزی روی آورده‌اند. به عبارتی، بازار رمزارزها با سایر بازارهای مالی در ارتباط است. به گفته‌ی تحلیلگران جی‌پی‌مورگان:

جریان اصلی مالکیت دارایی‌های رمزارزی با بازار دارایی‌های دوره‌ای همبستگی دارد، یک همبستگی چشم‌گیر که به طور بالقوه باعث می‌شود آن‌ها از یک بیمه[دارایی‌هایی که قابلیت مقاومت در برابر تورم را دارند] به یک اهرم تبدیل شوند. JPMorgan

همبستگی بیت کوین و بازارهای مالی

اما «هر زمان که از دارایی‌های رمزارزی به عنوان نوآوری‌های مالی یا حباب یاد شده است، بیت کوین توانسته عنوان سریع‌ترین افزایش قیمت در بین دارایی‌های جهان را کسب کند».

در گزارش که هفته‌ی گذشته منتشر شد، استراتژیست ارشد بازارهای جهانی جی‌پی‌مورگان توضیح داد که ارزش ذاتی بیت کوین طی ماه‌های آتی افزایش خواهد یافت زیرا شاهد بهبود فعالیت استخراج رمزارز در سراسر جهان هستیم. به گفته‌ی وی، این روند در نهایت باعث افزایش قیمت بیت کوین تا ۱۴۶ هزار دلار برای هر واحد BTC خواهد شد، زیرا سرمایه‌گذاران خرد بازار طلا در حال حرکت به سمت بیت کوین هستند.

در سال ۲۰۱۸، تحلیلگران جی‌پی‌مورگان پیش‌بینی کرده بودند که سقوط بزرگ مالی بعدی جهان در سال ۲۰۲۰ رخ خواهد داد؛ رویدادی که به واقعیت پیوست و باعث ایجاد مشکلات عدیده‌ی اقتصادی برای تمامی کشور‌ها گردید.

نظر شما در رابطه با گزارش استراتژیست بانک جی‌پی‌مورگان و عدم توانایی بیت کوین در زمینه‌ی مقاومت در برابر تورم چیست؟ آیا بازار رمزارزها تنها به عنوان یک محل کسب درآمدی ثانویه عمل کرده و عملاً قدرت محافظی ندارند؟ نظرات خود را با تیم کوینیت به اشتراک بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

بهادر قلندرپور

علاقه‌مند به دنیای رمزارزها و تکنولوژی بلاک‌چین کارگردان بازی "تاریک‌‌تر از سایه" دانشجوی مهندسی پزشکی
دکمه بازگشت به بالا