اخبار بلاکچین و دنیای کریپتواخبار و مقالات

تولیدکنندگان دستگاه‌های استخراج معطل دریافت تراشه‌های ماینینگ هستند

یکی از بزرگترین رسانه‌های خبری جهان در گزارش اخیر خود عوامل افزایش قیمت تجهیزات استخراج رمزارز و محدودیت دسترسی به این تجهیزات را مورد بررسی قرار داده است

نکات برگزیده مطلب
  • افزایش قیمت بیت کوین، گسترش فعالیت ماینرها و تقاضا برای خرید این تجهیزات را موجب شده است. در حالی که محدودیت دسترسی به تجهیزات استخراج رمزارز افزایش قیمت این تجهیزات را به همراه داشته است، ماینرهای شبکه‌ی بیت کوین تلاش می‌کنند تا ریگ‌های ماینینگ بیشتری را راه‌اندازی کنند. اما محدودیت تولید‌کنندگان تراشه‌های ماینینگ و تقاضای بالا از سوی ماینرهای آمریکایی دسترسی محدود به دستگاه‌های استخراج رمزارز را موجب شده است.

ظرفیت محدود شرکت‌های تولید کننده‌ی تراشه‌های ماینینگ

خبرگزاری رویترز در روز جمعه؛ بیست و دوم ژانویه‌ی سال 2021 میلادی گزارش کرد که کمبود تراشه‌های دستگاه‌های استخراج رمزارز به‌طور قابل توجهی زنجیره‌ی تامین ساخت تجهیزات استخراج رمزارز را تحت تاثیر قرار داده است.

داده‌های بخش فروش وب‌سایت شرکت بیت‌مین(Bitmain)، یکی از بزرگترین سازندگان تجهیزات استخراج رمزارز جهان نشان می‌دهد که این شرکت تمامی دستگاه‌های اسیک خود را تا آگوست 2021 به فروش رسانده است. در همین زمان واسطه‌ها تجهیزات استخراج رمزارز شرکت بیت‌مین را با قیمت بالاتری در بازارهای ثانویه به فروش می‌رسانند.

به عنوان مثال؛ شرکت بیت‌مین انت‌ماینر اس19(Antminer S19) را در ماه نوامبر با قیمت 1,897 دلار به فروش می‌رساند، اما بیت‌مین در زمان نگارش مقاله قیمت همین محصول را(با 45 درصد افزایش) در وب‌سایت خود 2,767 دلار اعلام کرده است.

الکس آئو(Alex Ao)؛ معاونت شرکت اینو سیلیکن که در حوزه‌ی تولید تجهیزات نیمه‌هادی فعالیت دارد، در گفتگو با خبرگزاری روییترز اظهار داشت: «تراشه‌های کافی برای پشتیبانی از تولید تجهیزات استخراج رمزارز وجود ندارد.»

افزایش تقاضا برای خرید دستگاه‌های استخراج بیت کوین

شرکت‌های بزرگ فعال در صنعت استخراج رمزارز همانند ریوت بلاکچین(Riot Blockchain)، بیت‌فارمز(Bitfarms) و ماراتون(Marathon) از سال 2020 تاکنون با خرید گسترده‌ی تجهیزات استخراج رمزارز از بیت‌مین و میکروبی‌تی(MicroBT) فعالیشان را در این حوزه گسترش داده‌اند. این شرکت‌ها بخش بزرگی از ظرفیت تولید تجهیزات را خریداری می‌کنند.

شرکت‌های اشاره شده در پی تجربه‌ی اجرای هالوینگ و کاهش پاداش استخراج هر بلاک تصمیم به گسترش فعالیت خود در این صنعت گرفته‌اند. در حالی که کشور چین همچنان بیشترین سهم از استخراج بیت کوین را در اختیار دارد، کشورهای آمریکای شمالی در حال گسترش فعالیت خود در این صنعت هستند.

ماینرهای چینی از سال گذشته‌ی میلادی با مشکلات متعددی همانند فریز شدن حساب‌های بانکی مواجه شده‌اند که ناتوانی در پرداخت هزینه‌ی برق مصرفی و توقف فعالیت آن‌ها را به همراه داشته است. براساس گزارش کوینیت دولت چین در سال 2019 میلادی یک نظر‌سنجی را نسبت به ممنوعیت استخراج رمزارزها برگزار کرده است. با این وجود ماینرهای چینی از مزیت برق ارزان قیمت(1 سنت به ازای هر کیلووات ساعت) در فصول بارندگی برخوردار هستند.

با این وجود، افزایش قیمت تجهیزات استخراج رمزارز و خرید این تجهیزات به قیمت بالاتر از ارزش واقعی آن‌ها ریسک بزرگی را برای ماینرها به همراه خواهد داشت. در حقیقت، پرداخت هزینه‌ی بالا برای خرید تجهیزات استخراج رمزارز زمان بازگشت سرمایه را افزایش می‌دهد.

نظر شما نسبت به کمبود تراشه‌های مورد استفاده در صنعت استخراج بیت کوین و تاثیر این شرایط بر افزایش قیمت تجهیزات ماینینگ چیست؟ آیا تولیدکنندگان تراشه‌های ماینینگ ظرفیت بیشتری را به صنعت استخراج رمزارز اختصاص خواهند داد؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
دکمه بازگشت به بالا