
- با وجود گسترش رمزارزها و رشد این بازار مالی نوظهور، قانونگذاران همچنان تلاش میکنند از ورود سرمایهگذاران به این بازار جلوگیری کنند. سازمان راهبرد امور مالی انگلیس در اطلاعیهای پس از تکرار ادعای گذشتهی خود نسبت ارزش ذاتی رمزارزها به سرمایهگذاران هشدار داد که امکان صفر شدن ارزش این داراییها وجود دارد.
هشدار سازمان راهبرد امور مالی انگلیس به سرمایهگذاران رمزارزها
سازمان راهبرد امور مالی انگلیس(U.K.’s Financial Conduct Authority) در اطلاعیهای هشدار داد که ممکن است ارزش سرمایهگذاری بر روی رمزارزها به صفر برسد.
این سازمان همچنین ادعای گذشتهی خود را نسبت به رمزارزها تکرار کرد: «سرمایهگذاری بر روی رمزارزها با ریسک بسیار بالایی همراه است. در این مرحله رمزارزها تنها نوعی سرمایهگذاری محسوب میشوند که ارزش ذاتی ندارند و تنها راه کسب منافع مالی تبدیل آنها به دیگر انواع داراییها است.»
سازمان راهبرد امور مالی انگلیس اعلام کرد که از پیشنهاد سرمایهگذاری برخی شرکتها برای سرمایهگذاری در حوزهی رمزارزها و یا ارائهی وام و یا سرمایهگذاریهای مرتبط که بازدهی بالایی را وعده میدهند، اطلاع دارد و استدلال کرد که ریسکهای مختلفی برای سرمایهگذاری بر روی هر دارایی وجود دارد. اما سرمایهگذاری بر روی رمزارزها ریسک بالاتری دارد:
اگر کاربران بر روی این محصولات سرمایهگذاری کنند، باید برای از دست دادن تمام داراییهای خود آماده شوند. U.K.’s Financial Conduct Authority
نوسانات قیمت در بازار رمزارزها پدیدهی غیرعادی محسوب نمیشود. در طول چند هفتهی اخیر بیت کوین در شرایط اصلاح قیمتی قرار گرفته و چند ده میلیارد دلار از ارزش بازار خود را از دست داده است. با این وجود، همین دارایی در طول یک سال گذشته 300 درصد بازدهی را نصیب سرمایهگذاران خود کرده است.
نگرانی قانونگذاری انگلیس از ریسک بازار رمزارزها
لیث خلف(Laith Khalaf)؛ تحلیلگر بازارهای مالی اظهار داشت:
این اطلاعیه به وضوح نگرانی سازمان قانونگذاری نسبت به ریسکهای صنعت رمزارزها همانند فعالیتهای کلاهبرداری و همچنین فعالیت شرکتهایی که به دور از نظارت قانون کاربران را هدف قرار میدهند را نشان میدهد. Laith Khalaf
سازمان راهبرد امور مالی انگلیس اعلام کرد: «با وجود تمامی ریسکهای سرمایهگذاری، مشتریان باید نسبت به داراییهایی که بر روی آنها سرمایهگذاری میکنند، ریسکهای مرتبط با سرمایهگذاری و حفاظتهایی که از سوی قانونگذاران اعمال میگردد، اطمینان حاصل کنند. سرمایهگذاران فعال در حوزهی رمزارزها در صورت بروز مشکل به سرویس جبران خدمات مالی(FSCS) و یا سرویس مالی اومبودزمن(FOS) دسترسی ندارند.»
بر اساس گزارش کوینیت، مرجع راهبرد امور مالی انگلستان، در گذشته نیز ادعا کرده بود که بیت کوین دارای ارزش ذاتی نیست و به سرمایهگذاران هشدار داد در مقابل این رمزارز با احتیاط رفتار کنند.
نظر شما نسبت به هشدار سازمان راهبرد امور مالی انگلیس در رابطه با ریسک سرمایهگذاری بر روی رمزارزها چیست؟ آیا این اطلاعیه ناآشنایی سیستم نظارت سنتی با این دسته از داراییهای نوظهور را نشان میدهد؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.