اخبار سایر کوین‌ها - Altcoinsاخبار و مقالات

آیوتا از نقشه‌ی راه خود در سال ۲۰۲۱ رونمایی کرد

دومنیک شینر، بنیانگذار آیوتا در تازه‌ترین سخنرانی خود از اهداف بلند مدت بنیاد آیوتا در زمینه‌های مختلف از جمله توکنیزه‌سازی دارایی‌های سخن گفت

نکات برگزیده مطلب
  • دومنیک شینر(Dominik Schiener) بنیانگذار آیوتا روز گذشته با حضور در سومین رویداد «آیوتا تاک(IOTA Talks)» به سخنرانی در رابطه با اهداف این بنیاد، روند رشد اکوسیستم آیوتا و استراتژی‌های بلند مدت این شبکه‌ی رمزارزی پرداخت. به گفته‌ی وی بنیاد آیوتا برای هر سه‌ماهه در سال ۲۰۲۱ یک مسیر حرکت از پیش تعیین شده در اختیار دارد و قرار است توسعه‌دهندگان در راستای پیشبرد این اهداف تلاش کنند. به گفته‌ی دومنیک شینر یکی دیگر از اهداف بلند مدت بنیاد آیوتا ساخت یک پل ارتباطی برای حضور در سایر جوامع و پروژه‌های رمزارزی می‌باشد، درحالیکه قرارداد‌های هوشمند قرار است نقش اساسی در این پلت‌فرم ارتباطی بر عهده داشته باشند. در راستای تقویت روند رشد اکوسیستم آیوتا نیز این بنیاد در نظر دارد تا اعضای جدیدی را به طور خاص در زمینه‌ی قرارداد‌های هوشمند استخدام کند. وی همچنین توضیح داد که گروه توسعه‌دهندگان آیوتا که در حال حاضر حدود ۱۲۰ نفر هستند، بسیار بزرگ‌تر شده و به ۱۵۰ تا ۱۶۰ برسند.

سخنرانی دومنیک شینر

روز گذشته سومین رویداد «آیوتا تاک(IOTA Talks)» با حضور دومنیک شینر(Dominik Schiener) بنیانگذار آیوتا برگزار شد و او در رابطه با اهداف این بنیاد، روند رشد اکوسیستم آیوتا و استراتژی‌های بلند مدت صحبت کرد. آقای شینر در بخش‌هایی از سخنرانی خود دیدگاه‌های جالبی در رابطه با آینده‌ی این اکوسیستم و چشم‌انداز بنیاد آیوتا ارائه کرد.

وی به عنوان یکی از بنیانگذاران این بنیاد اظهار داشت که آیوتا برای هر سه‌ماهه در سال ۲۰۲۱ یک مسیر حرکت از پیش تعیین شده در اختیار دارد: در سه‌ماهه‌ی ابتدایی سال ۲۰۲۱ قرار است بر روی پروژه‌ی کریستالیس(Chrysalis) تمرکز شود، درحالیکه توکنومیکس(tokenomics) برای سه‌ماهه‌ی دوم و مبحث قرارداد‌های هوشمند برای سه‌ماهه‌ی سوم سال ۲۰۲۱ در نظر گرفته شده‌اند. در نهایت قرار است توسعه‌دهندگان در سه‌ماهه‌ی پایانی سال جاری بر روی موضوع کوردیساید(Coordicide یا سوزاندن توکن) که مهم‌ترین بخش از آماده‌سازی شبکه‌ی آیوتا برای تولید است، تمرکز کنند.

به گفته‌ی دومنیک شینر یکی دیگر از اهداف بلند مدت بنیاد آیوتا ساخت یک پل ارتباطی برای حضور در سایر جوامع و پروژه‌های رمزارزی می‌باشد، درحالیکه قرارداد‌های هوشمند قرار است نقش اساسی در این پلت‌فرم ارتباطی بر عهده داشته باشند. در راستای تقویت روند رشد اکوسیستم آیوتا نیز این بنیاد در نظر دارد تا اعضای جدیدی را به طور خاص در زمینه‌ی قرارداد‌های هوشمند استخدام کند. وی همچنین توضیح داد که گروه توسعه‌دهندگان آیوتا که در حال حاضر حدود ۱۲۰ نفر هستند، بسیار بزرگ‌تر شده و به ۱۵۰ تا ۱۶۰ برسند.

دومنیک شینر Dominik Schiener بنیاد آیوتا
بنیاد آیوتا

نقش بنیاد آیوتا

در نهایت قرار است بنیاد آیوتا مسئولیت اصلی تهیه‌ی کد‌های زیرساختی و بلاک‌ها را به عنوان یک چهارچوب پذیرش و تصویب بر عهده بگیرد. به عبارتی بنیاد آیوتا نقش یک اتاق فکر را بر عهده خواهد داشت که با ارگان‌های خارجی و دولتی ارتباط برقرار می‌کند، درحالیکه توسعه‌دهندگان در بخش دیگری بر روی پیشرفت زیرساخت‌ها و حرکت در مسیر از پیش تعیین شده تمرکز دارند. البته بنیاد آیوتا وظیفه‌ی تشویق جامعه‌ی این رمزارز را هم بر عهده دارد، تا در نهایت کاربران را به توسعه‌ی مدل‌های جدید تجاری ترغیب کند.

آقای شینر در بخش‌هایی از صحبت‌های خود پروژه‌ی آیوتا را به پروتکل آدرس آی‌پی TCP IP تشبیه کرد و توضیح داد که در آینده‌ای نه چندان دور، پروتکل اصلی کاملاً غیرمتمرکز خواهد شد. در این حال هرکسی می‌تواند خواسته‌های مورد علاقه‌ی خود را مطرح کرده و گروه‌هایی از متخصصان و توسعه‌دهندگان تصمیم بگیرند که کدام یک از این درخواست‌ها در پروتکل اصلی ادغام شود. البته این موضوع تا حدود به واسطه‌ی نرم‌افزار گره‌ی بی(Bee) به واقعیت تبدیل شده است.

قراردادهای هوشمند آیوتا و توکنیزه‌سازی دارایی‌ها

آقای شینر در ادامه‌ی صحبت‌های خود همچنین به پتانسیل عظیم قردادهای هوشمند و دارایی‌های توکنیزه شده اشاره کرد. وی همچنین خاطر نشان کرد که این فناوری‌های می‌توانند در تصویب پروتکل آیوتا نقش کلیدی بر عهده داشته باشند. به گفته‌ی وی دارایی‌های مختلفی از جمله «املاک و مستغلات، هتل‌ها، جنگل‌ها، اتومبیل‌ها و آثار هنری» قابلیت توکنیزه شدن را دارند.  آقای شینر توضیح داد که حوزه‌ی اقتصاد غیرمتمرکز(DeFi) این امکان را فراهم می‌کند که توکن‌ها به عنوان وثیقه نقش آفرینی کرده و ساختارهای حاکمیتی در اطراف آن‌ها ساخته شود.

بازخورد شرکت‌ها و نهاد‌های دولتی در رابطه با این موضوع بسیار مثبت بوده است. به گفته‌ی وی بانک‌ها و همچنین شرکت‌های بزرگ به ویژه در بخش املاک و مستغلات، به ویژگی‌های توکنیزه‌سازی آیوتا علاقه‌ی زیادی نشان داده‌اند؛ زیرا استفاده از بلاک‌چین اتریوم به دلیل کارمزد بالای آن اصلاً منطقی نیست. آقای شینر در رابطه با این موضوع اظهار داشت:

بازخورد‌ها به برنامه‌های بلند مدت آیوتا بسیار مثبت بوده است، و من اعلام می‌کند که بسیاری از شرکت‌ها و موسسات به ویژه بانک‌ها و شرکت‌های فعال در حوزه‌ی ساخت و ساز و املاک به شکل ویژه‌ای به مبحث توکنیزه‌سازی دارایی‌های علاقه نشان داده‌اند.

دومنیک شینر در بخش‌های دیگری از سخنرانی خود نشان داد که امکان عرضه‌ی رمزارزهای بانکی(CBDC) بر روی شبکه‌ی آیوتا قابل تصور و امکان‌پذیر می‌باشد، به ویژه «در اندازه‌ی ویزا و مسترکارت». البته وی همچنین توضیح داد که دولت‌ها و موسسات ایالتی ترجیه می‌دهند از خدمات دفاتر مجاز استفاده کنند زیرا در نهایت به دنبال حفظ قدرت کنترل خود هستند.

نظر شما در رابطه با نقشه‌ی راه بنیاد آیوتا برای سال ۲۰۲۱ چیست؟ آیا به زودی شاهد اوج‌گیری دوباره‌ی این پروژه‌ی رمزارزی و پیشرفت چشم‌گیر آن خواهیم بود؟ نظرات خود را با تیم کوینیت به اشتراک بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

بهادر قلندرپور

علاقه‌مند به دنیای رمزارزها و تکنولوژی بلاک‌چین کارگردان بازی "تاریک‌‌تر از سایه" دانشجوی مهندسی پزشکی
دکمه بازگشت به بالا