اخبار داخلیاخبار و مقالات

ماینرها با تاسیس نیروگاه‌های کوچک به بهبود صنعت برق کشور کمک می‌کنند

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور پیشنهاد ماینرها برای تاسیس نیروگاه‌های کوچک و استفاده از مازاد برق تولیدی نیروگاه‌ها در صنعت استخراج رمزارز را عوامل موثری برای رفع مشکلات صنعت برق کشور ارزیابی کرد

نکات برگزیده مطلب
  • اگرچه صنعت استخراج رمزارز یکی از حوزه‌های مصرف کننده‌ی برق محسوب می‌شود اما امکان استفاده از ظرفیت‌های این صنعت نوظهور برای رفع بخشی از مشکلات کشور وجود دارد. رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور از پیشنهاد ماینرها برای تاسیس نیروگاه‌های کوچک و کمک به حل مشکل کمبود برق و پیشنهاد سازمان نصر برای واردات کالا‌های حوزه‌ی آی.تی(IT) به کمک صنعت استخراج رمزارز خبر داده است.

تاسیس نیروگاه‌های کوچک ماینرها به وضعیت صنعت برق کشور کمک می‌کند

محمدباقر اثنی‌عشری؛ رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور در مصاحبه‌ی اخیر خود به مشکلات تعیین تعرفه‌ی برق ماینرها اشاره کرده است. وی پیشنهاد داد که مازاد تولید برق نیروگاه‌ها در زمان‌های کم‌باری و با اعمال تعرفه‌ی منطقی در صنعت استخراج رمزارز مورد استفاده قرار بگیرد و از تدوین آیین‌نامه‌ی مربوطه برای ارائه به هیات دولت خبر داده است.

بر اساس اظهارات اثنی‌عشری نیروگاه‌های ایران در دوبازه‌ی زمانی از سال و در مجموع 300 ساعت با مشکل افزایش تقاضا برای انرژی الکتریکی مواجه هستند. وی اظهار داشت که ماینرها پیشنهاد تاسیس نیروگاه‌های کوچک را در کشور ارائه کرده‌اند و از این ظرفیت می‌توان برای رفع مشکل کمبود برق و کمک به تامین برق کشور در زمان‌های اوج بار استفاده کرد.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور اظهار داشت که سازمان نصر پیشنهاد استفاده از رمزارزهای استخراج شده برای واردات تجهیزات حوزه‌ی آی.تی(IT) را ارائه کرده و برای همکاری در این رابطه آمادگی دارد.

بر اساس گزارش کوینیت، رئیس بانک مرکزی اخیراً اعلام کرده است که ماینرهای دارای مجوز استخراج رمزارز قادر خواهند بود از رمزارزهای استخراج شده برای واردات کالا به کشور استفاده کنند.

در حالی که واردات تجهیزات حوزه‌ی فناوری اطلاعات و ارتباطات با استفاده از ارز آزاد انجام می‌شود، افزایش قیمت ارز بازار این تجهیزات را به شدت تحت تاثیر قرار داده است و واردات این تجهیزات با استفاده از رمزارزهای استخراج شده به بهبود شرایط در این حوزه کمک خواهد کرد.

نظر شما نسبت به اظهارات اخیر رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور چیست؟ آیا تاسیس نیروگاه‌های کوچک توسط ماینرها به بهبود شرایط صنعت برق کشور کمک خواهد کرد؟ آیا پیشنهاد واردات تجهیزات الکترونیکی و کامپیوتری با استفاده از رمزارزهای استخراج شده محقق خواهد شد؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دکمه بازگشت به بالا