اخبار بلاکچین و دنیای کریپتواخبار و مقالات

کاربردهای سازمانی یوان دیجیتال مورد آزمایش قرار خواهد گرفت

به نظر می‌رسد که دولت چین به طور فزاینده‌ای فناوری بلاک‌چین را یک مبحث کلیدی و قابل سرمایه‌گذاری در نظر گرفته و قصد دارد تا پیش از المپیک زمستانی ۲۰۲۲ یوان دیجیتال را به صورت عمومی عرضه کند

نکات برگزیده مطلب
  • به نظر می‌رسد که دولت چین در راستای عرضه‌ی هرچه سریع‌تر رمزارز بومی و پایان مراحل آزمایش یوان دیجیتال تا پیش از المپیک زمستانی ۲۰۲۲ بسیار مصمم می‌باشد. در همین زمینه گزارشی روز پنج‌شنبه در خبرگزاری‌های داخلی چین منتشر شده است که نشان می‌دهد دولت به دنبال بررسی یوان دیجیتال در یک بلاک‌چین سازمانی چانگ‌آن‌چین(Chang’an Chain) است. چانگ‌آن‌چین در واقع یک بلاک‌چین سازمانی می‌باشد که توسط یک کنسرسیوم واقع در پکن و با حمایت‌های دولت ساخته است.

گسترش یوان دیجیتال

چانگ‌آن‌چین(Chang’an Chain) یک بلاک‌چین سازمانی است که توسط یک کنسرسیوم واقع در پکن و با حمایت‌های دولتی ساخته است؛ این بلاک‌چین سازمانی در نظر دارد تا یوان دیجیتال را پذیرش و در خدمات خود ادغام کند زیرا رمزارز بومی چین قرار است تا زمان فراسیدن المپیک زمستانی ۲۰۲۲ مراحل آزمایشی خود را به پایان رسانده و به عنوان یک ارز قابل قبول و تایید شده عرضه گردد.

اما چرا عرضه‌ی این رمزارز بومی در بستر بلاک‌چین سازمانی از اهمیت ویژه‌ای برخودار است؟ می‌توان گفت که این مسئله اولین کاربرد داخلی شناخته شده برای فناوری بلاک‌چین با استفاده از یوان دیجیتال(به عنوان یک رمزارز مورد حمایت دولت) می‌باشد. به عبارتی می‌توان گفت که این رویکرد در واقع یک مسیر برای نشان دادن کاربردهای سازمانی یوان دیجیتال می‌باشد.

یوان دیجیتال چین رمزارز ملی

روزنامه‌ی دولتی پکن‌دیلی روز پنج‌شنبه گزارش داد که در این راستای آکادمی بلاک‌چین و علوم رایانه‌ای(BABEC همان موسسه‌ی تحقیقاتی و توسعه‌ی دهنده‌ی زنجیره‌ی چانگ‌آن می‌باشد) و موسسه‌ی تحقیقات ارز دیجیتال بانک مرکزی چین(PBoC) یک توافق‌نامه‌ی همکاری بلند مدت امضاء کرده‌اند.

اولین ارز دیجیتال دولتی در جهان

در بخش‌هایی از این توافق‌نامه گفته شده که یوان دیجیتال می‌توان اولین ارز دیجیتال مورد حمایت سیستم بانک مرکزی باشد که توسط یک اقتصاد بزرگ صادر شده است. روند آزمایش این رمزارز بومی از اواسط ماه آوریل آغاز شده است و تا به امروز اغلب بر روی تراکنش‌های خرد و مبادلات کوچک متمرکز بوده است.

همچنین در بخش‌هایی از این توافق‌نامه توضیح داده شده که برخی کشورها در حال بررسی فناوری بلاک‌چین و مزایای آن بوده و در صورت موفقیت در مراحل آزمایشی، ممکن است از دولت چین در این زمینه پیشی بگیرند. طبق آنچه در توافق‌نامه‌ی فوق‌الذکر گفته شده «تایلند و عمارات متحده‌ی عربی در حال آزمایش‌های مبتنی بر فناوری بلاک‌چین هستند تا قابلیت استفاده از ارزهای دیجیتال دولتی برای تراکنش‌های برون مرزی را ایجاد کنند».

 پیگیری این پروژه و ارتباط آن با یوان دیجیتال نشان می‌دهد که دولت چین به طور فزاینده‌ای فناوری بلاک‌چین را به عنوان یک فناوری کلیدی در نظر گرفته و مایل است در این راستا سرمایه‌گذاری کند.

نظر شما در رابطه با رویکرد دولت چین در زمینه‌ی تسریع روند توسعه‌ی رمزارز بومی و عرضه‌ی آن چیست؟ چه عواملی باعث شده تا چین به دنبال گسترش هرچه سریع‌تر این رمزارز بومی باشد؟ تظرات خود را با تیم کوینیت به اشتراک بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

بهادر قلندرپور

علاقه‌مند به دنیای رمزارزها و تکنولوژی بلاک‌چین کارگردان بازی "تاریک‌‌تر از سایه" دانشجوی مهندسی پزشکی
دکمه بازگشت به بالا