موسسهی J.P. Morgan رمزارزها را به لیست عوامل خطرناک در گزارش سالانهی خود برای سال ۲۰۱۷ اضافه کرد و آنرا به کمیسیون اوراق بهادار و بورس ایالات متحده(SEC) تحویل داد.
در این گزارش سالیانه رمزارزها در زیر مجموعهی “رقابت” قرار گرفتهاند و توضیح داده شده که این رقبای جدید عامل تهدیدی برای J.P.Morgan و فعالیتهای آن محسوب میشوند:
هم موسسات مالی و هم رقبای غیر بانکی آنها با ریسک تکنولوژیهای جدیدی همچون رمزارزها که نیاز به هیچ واسطهای برای تبادل ندارند، مواجه شدهاند که باعث از بین رفتن پروسهی پرداخت و دیگر سرویسهای ارائه شدهی این موسسات و شرکتها میشود.
بخشی از گزارش سالانهی J.P. Morgan
این گزارش گرچه از فناوری خاصی نام نبرده است ولی مشخصا خاطر اعلام میکند که تکنولوژیهایی همچون بلاکچین باعث خواهند شد که موسساتی مانند J.P.Morgan Chase هزینههای بیشتری را صرف سرویسها و محصولات خود در جهت جذب مشتری انجام دهند و یا برای تطابق محصولات و سرویسهایشان با این چنین رقبایی از جمله کمپانیهای مرتبط با تکنولوژی، تلاش بیشتری انجام دهند.
این رقبای جدید میتوانند با استفاده از پتانسیلهای خود باعث افزایش فشار بر قیمت و هزینههای صورت گرفته برای محصولات و خدمات موسساتی همچون J.P.Mogan هنگام انجام عملیاتهای مالی شود و نتیجه از دست دادن سهم بازار خواهد بود.
هفته گذشته بانک آمریکا (BOA) گزارش سالانهی مرتبط با SEC خود را منتشر کرد که شامل مواردی از جمله نام بردن رمزارزها به عنوان نوعی خطر برای کسب و کارشان همراه با شرایط تقریبا مشابهی برای دیگر موسسات مالی بود:
پذیرش گستردهی این فنآوری جدید از جمله سرویسهای جدید، رمزارزهای و سیستمهای پرداخت، باعث خواهند شد که ما مجبور به پرداخت هزینههای قابل توجهی برای تطبیق محصولات و خدماتمان شویم.
بخشی از گزارش سالانهی BOA
یک گزارش داخلی در J.P.Morgan Chase در ابتدای ماه فوریه اعلام شد که رمزارزها پتانسیل بالایی برای موفقیت در زمینهی سیستمهای پرداختی دارند چونکه سیستمهای مالی سنتی کند و در برخی موارد دارای مشکل هستند، این موارد به خصوص برای پرداختهای برون مرزی افزایش مییابد. همچنین در این گزارش از رمزارزها با عنوانهایی همچون “نوآورانه” و “غیر قابل از بین رفتن” یاد شده است.
شما میتوانید نظرات خود را در بخش دیدگاهها به اشتراک بگذارید.