اخبار بلاکچین و دنیای کریپتواخبار و مقالات

بانک‌های آلمانی مخالف استفاده از رمزارزهای بانکی هستند

بر همین اساس بانک دولتی دویچه بوندس(Deutsche Bundesbank) آلمان از یک سیستم پرداخت مبتنی بر فناوری دفاترکل توزیع شده(DLT) خبر داد که می‌تواند با استفاده از سیستم‌های پرداخت فعلی، جایگزین احتمالی رمزارزهای بانکی باشد

نکات برگزیده مطلب
  • چندی قبل بانک فدرال دویچه بوندس(Deutsche Bundesbank) در آلمان از موفقیت‌آمیز بودن روند آزمایش یک سیستم جدید پرداخت مبتنی بر فناوری دفاترکل توزیع شده(DLT) خبر داده است که می‌تواند علاوه بر بهره‌مندی از مزایای فناوری DLT، براساس سیستم‌های پرداخت فعلی فعالیت کرده و نیاز به ساخت و عرضه‌ی رمزارزهای بانکی(CBDC) را برطرف کند. به گفته‌ی مقامات این بانک، سیستم مورد آزمایش به دلایلی همچون سرعت بسیار بالا و استفاده از زیرساخت‌های موجود می‌تواند یک جایگزین بالقوه برای رمزارزهای بانکی باشد. این درحالیست که بانک‌های آلمان از مدت‌ها قبل مخالف خود را توسعه و عرضه‌ی رمزارزهای بانکی را اعلام کرده و به نظر می‌رسد که توسعه‌ی چنین سیستم نیز بر همین مبنا بوده است.

فناوری بانکی جدید

بانک دولتی دویچه بوندس(Deutsche Bundesbank) در آلمان اخیراً توانسته با موفقیت یک رابطه تسویه حساب مبتنی بر فناوری بلاک‌چین برای اوراق بهادار الکترونیکی را آزمایش کند. این آزمایش بدون تکیه بر رمزارزهای بانکی(CBDC) می‌تواند شکاف بین اقتصاد جریان اصلی و همچنین فناوری بلاک‌چین را حذف کند.

این آزمایش با مشارکت گروه دویچه بورس(Deutsche Börse Group) و همچنین آژانس خدمات مالی آلمان(GFA) شکل گرفته است. گفته می‌شود که سیستم مورد استفاده به دو ماژول نرم‌افزاری متکی بوده که سیستم پرداخت موجود را با فناوری دفاترکل توزیع شده(DLT) ادغام می‌کند. برای بررسی کامل این سیستم، در آزمایش مذکور با استفاده از فناوری دفاترکل توزیع شده یک اوراق قرضه‌ی دولتی ۱۰ ساله در بازارهای اولیه و ثانویه صادر شد.

دویچه بوندس آلمان رمزارزهای بانکی CBDC

در این آزمون سپس یک «سیگنال ماشه» ایجاد گردید که DLT مورد نظر را با سیستم پرداخت فعلی بانک دویچه بوندس مرتبط می‌ساخت، فرآیندی که انجام یک تراکنش را تایید می‌کرد.

فناوری بلاک‌چین در سیستم‌های فعلی

در مرحله‌ی بعد این پلت‌فرم به بانک دویچه بوندس اجازه داد تا از قدرت فناوری بلاک‌چین بدون نیاز به تغییرات اساسی در ارز مورد استفاده، بهره‌مند شود.

لازم به یادآوری است که آلمان بزرگ‌ترین اقتصاد در منطقه‌ی یورو می‌باشد؛ بنابراین مخالفت بانک دویچه بودنس با استفاده از رمزارزهای بانکی را می‌توان یک موضوع مهم توصیف کرد.

محبوبیت روزافزون ارزهای دیجیتال باعث ایجاد شور هیجان چشم‌گیری حول فناوری بلاک‌چین و امکانات آن شده است. البته به طور کلی فناوری بلاک‌چین در بین عموم مردم به عنوان فناوری زیرساختی رمزارز بیت کوین تعریف می‌شود. با این حال، پتانسیل و دامنه‌ی کاربرد پروتکل‌های غیرمتمرکز نسبت به سال‌های قبل بسیار گسترده‌تر شده است.

به گفته‌ی بوخارد بالز(Burkhard Balz) سیستمدار آلمانی و عضو هیئت مدیره‌ی بانک دویچه بودنس، این فناوری جدید می‌تواند نسبت به رمزارزهای بانکی با سرعت بیشتری گسترش یافته و به محبوبیت برسد.

وی در بخشی از سخنرانی اخیر خود توضیح داده است که «پس از موفقیت‌آمیز بودن آزمایشات، منطقه‌ی یورو باید بتواند از چنین راه‌حلی در یک چهارچوب زمانی نسبتاً کوتاه بهترین استفاده را داشته باشد؛ در این فناوری روند صدور بسیار کم‌تر از روند صدور رمزارزهای بانکی است».

نظر شما در رابطه با سیستم جدید بانک دویچه بوندس چیست؟ آیا این سیستم می‌تواند با گسترش هرچه بیشتر فناوری بلاک‌چین کمک کند؟ نظرات خود را با تیم کوینیت به اشتراک بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

بهادر قلندرپور

علاقه‌مند به دنیای رمزارزها و تکنولوژی بلاک‌چین کارگردان بازی "تاریک‌‌تر از سایه" دانشجوی مهندسی پزشکی
دکمه بازگشت به بالا