اخبار داخلیاخبار و مقالات

شرکت توزیع برق استان مرکزی ماینرها را نوعی تهدید ارزیابی می‌کند!

محمد اله داد؛ مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی در یک کنفرانس مجازی ماینرهای غیرمجاز را تهدید مهمی برای صنعت برق ارزیابی کرده و راه‌‌کارهای شرکت برق برای مقابله با آن‌ها را تشریح کرد

نکات برگزیده مطلب
  • در حالی که صنعت استخراج رمزارز در کشورهای مختلف جهان موجب گسترش استفاده از انرژی‌های تجدید‌پذیر و توسعه‌ی صنعت برق شده است، شرکت توزیع برق در ایران همچنان رویکرد مخالفت با صنعت ماینینگ را در پیش گرفته است. در همین راستا مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی ماینرها را تهدید مهمی برای صنعت برق معرفی کرده و اظهار داشت که ماینرهای غیرمجاز در سال ۱۳۹۹ بیش از ۹۶ مگاوات بار اضافی را به شبکه‌ی برق استان مرکزی تحمیل کرده‌اند.

مصرف 96 مگاوات انرژی الکتریکی توسط ماینرهای استان مرکزی

محمد اله داد؛ مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی در روز هفدهم فرودین در زمان افتتاح چند طرح‌ توسعه‌ و بهینه‌سازی شبکه‌ی برق که بصورت ویدئو کنفرانس برگزار شده است، فعالیت ماینرها را چالش و تهدید مهمی برای صنعت برق کشور ارزیابی کرد.

وی اظهار داشت که به دلیل ارزان بودن انرژی الکتریکی در طول دو سال گذشته افزایش استخراج غیرمجاز رمزارز در کشور را شاهد هستیم. مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی اعلام کرد که برای مقابله با فعالیت ماینرها از ابزارهای مختلفی همانند «به‌کارگیری کنتورهای هوشمند برق» و رصد «رفتار بار در مراکز پایش» استفاده شده است. در نتیجه‌ی طرح شرکت برق برای مقابله با فعالیت ماینرها در سال گذشته بیش از 1100 مزرعه‌ی غیرمجاز استخراج رمزارز شناسایی و تجهیزات مورد استفاده در این مزارع توقیف شده است.

داد برق مصرفی تجهیزات مورد استفاده در مزارع ماینینگ غیر مجاز استان مرکزی را بیش از 96 مگاوات اعلام کرد. وی افزود که از محل تغییر تعرفه‌ی برق مصرفی ماینرهای غیرمجاز بیش از 500 میلیارد ریال به خزانه‌ی دولت واریز شده است.

قیمت انرژی الکتریکی عامل جذب ماینرها است

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی ادعا کرد که انرژی الکتریکی ارزان همچنان ماینرها را به فعالیت در این حوزه ترغیب می‌کند و خواستار همکاری دستگاه‌های مختلف دولتی همانند وزارت ارتباطات و وزارت صمت برای برخورد با فعالیت ماینرها شده است.

بر اساس گزارش کوینیت، نیروی انتظامی در تابستان 1399 چهار مزرعه‌ی غیرمجاز استخراج رمزارز را در استان مرکزی شناسایی کرده که در نتیجه‌ی آن 1583 دستگاه ماینینگ توقیف شده است. شرکت برق فعالیت ماینرها را یکی از عوامل ایجاد کمبود برق در کشور معرفی کرده و طرح‌های مختلفی را برای مقابله با فعالان این صنعت نوظهور اجرایی کرده است.

نظر شما نسبت به اظهارات اخیر مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی چیست؟ آیا شرکت برق همچنان رویکرد مقابله با فعالیت ماینرها را در پیش خواهد گرفت یا در نهایت از فرصت ایجاد شده توسط این صنعت برای توسعه‌ی صنعت برق کشور استفاده خواهد کرد؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دکمه بازگشت به بالا