- رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا اخیراً گزارشی را در رابطه با عملکرد نیروی انتظامی برای مقابله با فعالیت ماینرهای غیرمجاز ارائه کرد. وی در این گزارش از فعالیت تعدای از دستگاهها و سازمانها در حوزهی استخراج رمزارز خبر داد و اعلام کرد که تاکنون بیش از ۷۲ هزار دستگاه استخراج رمزارز توسط نیروی انتظامی کشف و ضبط شده است.
گزارش رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا از فعالیت ماینرها
سردار محمدرضا مقیمی؛ رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا اخیراً گزارشی را در رابطه با کشف تجهیزات استخراج رمزارز از ماینرهای غیرمجاز ارائه کرد. بر اساس اظهارات وی از ابتدای سال 1400 تاکنون حدود 3 هزار دستگاه استخراج رمزارز شناسایی و ضبط شده است.
بر اساس گزارش مقیمی از زمانی که تجهیزات استخراج رمزارز کالای قاچاق اعلام شده نزدیک به 72 هزار دستگاه استخراج رمزارز در کشور کشف و توقیف شده است.
مقیمی فعالیت ماینرهای غیرمجاز را به سه دستهی خانگی، نیمهصنعتی و صنعتی تقسیم کرده و اظهار داشت که پلیس با فعالیت ماینرهایی که مجوز فعالیت در اختیار ندارند مقابله خواهد کرد و طی همین مدت زمان افرادی نیز به دلیل استخراج رمزارز دستگیر شدهاند.
بر اساس اظهارات وی، تجهیزات استخراج رمزارز قاچاق بصورت دست دوم و با عنوان تجهیزات غیرقابل استفاده به کشور وارد میشوند. در نتیجه چنین تجهیزاتی معمولاً عمر مفید خود را طی کرده و عملکرد مناسبی ندارند، بعلاوه به دلیل فناوری قدیمیتر این تجهیزات برق بیشتری را نیز برای ارائهی توان محاسباتی مشخصی در مقایسه با تجهیزات جدیدتر مصرف میکنند.
برخی دستگاهها و سازمانها در حوزهی استخراج رمزارز فعالیت دارند
مقیمی همچنین اعلام کرد که تعدادی از ماینرهایی که مجوز فعالیت در اختیار دارند خودشان برق مورد نیاز برای استخراج رمزارز را نیز تولید میکنند و در نتیجه فعالیت آنها به شبکهی برق آسیبی وارد نمیکند و پلیس تنها با فعالیت ماینرهای غیرمجاز برخورد میکند.
نظر شما نسبت به اظهارات اخیر رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا در رابطه با فعالیت دستگاهها و سازمانهای نامشخص در حوزهی استخراج رمزارز چیست؟ آیا درآینده چهارچوب قانونی مناسبی برای فعالیت ماینرها در صنعت استخراج رمزارز ایجاد خواهد شد؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.