اخبار و مقالاتاسکم و قانونگذاری - Scam & Regulation

مقررات فعالیت بانک‌ها در حوزه‌ی رمزارزها بزودی معرفی خواهد شد

کمیته‌ی بین‌المللی تدوین مقررات و استانداردهای بانکی بازل(The Basel Committee on Banking Supervision) اعلام کرد که با توجه به رشد چشمگیر رمزارزها و افزایش اشتیاق بانک‌ها به فعالیت در این حوزه قصد دارد متن راهنمایی را برای فعالیت‌ بانک‌ها در حوزه‌ی رمزارزها تدوین کند

نکات برگزیده مطلب
  • گسترش رمزارزها موجب شده است تا علاوه بر شرکت‌ها و موسسات مختلف بانک‌ها نیز اشتیاق خود را به فعالیت در حوزه‌ی رمزارزها نشان دهند. کمیته‌ی جهانی نظارت بر امور بانکی بازل که مسئولیت تنظیم مقررات احتیاطی برای بانک‌های جهان را بر عهده دارد قصد دارد بزودی یادداشت مشاوره‌ای را برای فعالیت بانک‌ها در حوزه‌ی رمزارزها منتشر کند.

تدوین سند راهنمای فعالیت‌های رمزارزی بانک‌ها توسط کمیته‌ی جهانی نظارت بر امور بانکی بازل

کمیته‌ی جهانی نظارت بر امور بانکی بازل(شهری در کشور سوئیس) اعلام کرده است که با هدف کاهش ریسک فعالیت بانک‌ها در حوزه‌ی رمزارزها یک سند راهنما را در این زمینه آماده‌سازی می‌کند.

بر اساس گزارش بانک تسویه حساب‌های بین‌المللی که در سوییس مستقر شده است، کمیته‌ی نظارت بر امور بانکی بازل تصمیم گرفته است تا یادداشت مشاوره‌ای را برای فعالیت در حوزه‌ی رمزارزها تدوین کند و آن را در طول چند روز آینده منتشر خواهد کرد.

این اطلاعیه پس از نشست روز جمعه‌ی این کمیته صادر شده است که در طول آن کمیته‌ی نظارت بر امور بانکی بازل تاثیرات همه‌گیری ویروس کووید 19 بر عملکرد سیستم بانکی و طرح‌های پیشنهادی را مورد بحث و بررسی قرار داده است.

درحالی که هم‌اکنون فعالیت بانک‌ها در حوزه‌ی رمزارزها بشدت محدود و ناچیز است، تداوم رشد رمزارزها و نو‌آوری‌های مربوط به همراه افزایش اشتیاق بانک‌ها می‌تواند در غیاب چهارچوب نظارتی مشخص، نگرانی و ریسک‌های مربوط به ثبات مالی سیستم بانکداری جهان را افزایش دهد. بانک تسویه حساب‌های بین‌المللی

تصمیمات کمیته‌ی جهانی بازل قانون نیست

بانک تسویه حساب‌های بین‌المللی اعلام کرد که بسیاری از مقامات به دنبال دریافت تاییده‌ی کمیته‌ی نظارتی بازل هستند و این سازمان قانون‌گذاری برای اجرای اقدامات پیشنهادی به اعضاء خود وابسته است. به عبارت دیگر تصمیمات کمیته‌ی نظارت بر امور بانکی ضمانت اجرایی ندارد. نهاد‌های نظارت بر امور بانکی کشورهای مختلف شامل ژاپن، ایالات متحده‌ی آمریکا و کشورهای عضو اتحادیه‌ی اروپا اعضاء این گروه را تشکیل می‌دهند.

در سال 2019 میلادی قانون‌گذاران اعلام کرده‌اند که رمزارزها ابزار ایمنی برای مبادلات یا ذخیره‌ی ثروت نیستند. بر همین اساس اداره‌ی نظارت بر بازار مالی سوئیس(FINMA) در سال 2018 اعلام کرده بود که بانک‌ها و موسسات مالی برای فعالیت در حوزه‌ی رمزارزها باید قدرت پوشش 8 برابری ریسک برای جبران خسارت احتمالی را داشته باشند.

نظر شما نسبت به تدوین سند راهنمای فعالیت‌ بانک‌ها در حوزه‌ی رمزارزها توسط کمیته‌ی جهانی نظارت بر امور بانکی بازل چیست؟ آیا قانون‌گذاران مسیر فعالیت بانک‌ها در بازار رمزارزها را تسهیل خواهند کرد و یا موانع بیشتری را بر مسیر فعالیت رمزارزی بانک‌ها ایجاد خواهند کرد؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دکمه بازگشت به بالا