اخبار بلاکچین و دنیای کریپتواخبار و مقالاتتحلیل

حجم تراکنش‌های بازار رمزارز سقوط کرد

آمار و ارقام منتشر شده نشان می‌دهد که حجم تراکنش‌های رمزارزی در ماه ژوئن نسبت به ماه‌های قبل شدیداً کاهش یافته و تقریباً به نصف رسیده است

نکات برگزیده مطلب
  • براساس تازه‌ترین گزارش منتشر شده توسط پلت‌فرم پیگیری قیمت و حجم مبادله رمزارز کریپتوکمپیر (Cryptocompare) حجم مبادلات رمزارزی در ماه ژوئن شدیداً کاهش یافته و تقریباً به نصف رسیده است. طبق آمار منتشر شده در این گزارش، حجم تراکنش‌های رمزارزی در ماه ژوئن نسبت به ماه‌های قبل حدود ۴۰ درصد کاهش یافته است، به طوریکه کاربران صنعت رمزارز ۴۲/۷ درصد تراکنش کم‌تری نسبت به ماه می انجام داده‌اند. معاملات مربوط به مشتقات رمزارزی نیز در همین چهارچوب زمانی با افت شدید روبرو شده است. طبق آمار، در این زمینه تراکنش‌های ماهانه ۴۰/۷ درصد کاهش یافته و به ۳/۲ تریلیون دلار سقوط کرده است.

سقوط بازار

طبق تازه‌ترین داده‌های منتشر شده توسط پلت‌فرم کریپتوکمپیر (Cryptocompare) حجم مبادلات رمزارزی در ماه ژوئن افت شدیدی را تجربه کرده است. داده‌های جمع‌آوری شده توسط این سازمان پیگیری قیمت و حجم مبادله نشان می‌دهد که به طور کلی تراکنش‌های رمزارزی در ماه ژوئن یک روند نزولی ۴۰ درصدی را تجربه کرده‌اند.

در این میان حجم مبادلات لحظه‌ای بیشترین ضربه را متحمل شده است، به طوریکه کاربران صنعت رمزارز ۴۲/۷ درصد تراکنش کم‌تری نسبت به ماه می انجام داده‌اند. ماه گذشته در مجموع معادل ۲/۷ تریلیون دلار تراکنش رمزارزی انجام شده است.

وضعیت بازار رمزارز رئیس جمهور آمریکا جو بایدن اثر کانتیلون
وضعیت بازار

معاملات مربوط به مشتقات رمزارزی نیز در همین چهارچوب زمانی با افت شدید روبرو شده است. طبق آمار، در این زمینه تراکنش‌های ماهانه ۴۰/۷ درصد کاهش یافته و به ۳/۲ تریلیون دلار سقوط کرده است. تحلیلگران اعلام کرده‌اند که این کاهش ناگهانی غالباً به دلیل سخت‌گیری‌های دولت چین نسبت به صنعت استخراج رمزارز و سرکوب این صنعت رو به رشد در این کشور بوده است.

چین عامل اصلی

به گفته تحلیلگران این رویکرد غلط باعث شده تا مبادله‌گران بازار رمزارز نسبت به آینده بازار محتاط عمل کرده و دیگر تمایلی به انجام تراکنش‌های رمزارزی نداشته باشند. در گزارشی که در رابطه با این موضوع منتشر شده است توضیح داده شده که:

سرکوب صنعت رمزارزها در چین همچنان به عنوان یک عامل قدرتمند در بازار رمزارز عمل می‌کند. در نتیجه این رویکرد، هم قیمت‌ها و هم حجم مبادلات رمزارزی با افت محسوس مواجه شده‌اند.

ترافیک ورودی صرافی‌های رمزارزی نیز کاهش یافت

براساس عوامل فوق‌الذکر، ترافیک ورودی صرافی‌های مبادله رمزارز نیز به شدت کاهش یافته است. براساس تحقیقات صورت گرفته به نظر می‌رسد که صرافی‌های رمزارزی در ماه ژوئن تنها ۳۶۹ میلیون بازدید داشته‌اند که نسبت به ماه‌های گذشته چیزی حدود ۴۲ درصد کاهش را نشان می‌دهد. طبق آمار منتشر شده توسط پلت‌فرم بلاک (The Block) گرچه صرافی مبادله رمزارز بایننس (Binance) با افت ۵۶ درصدی حجم مبادلات بیشترین ضربه را متحمل شده است، اما این پلت‌فرم همچنان توانسته از لحاظ حجم مبادلات لحظه‌ای موقعیت برتر خود را حفظ کند.

حجم تراکنش مبادلات رمزارزی Trading Volumes
نمودار تغییرات قیمت بیت کوین طی ۳ ماه گذشته تا به امروز

البته دلایل دیگری نیز برای سقوط حجم مبادلات و ترافیک ورودی صرافی بایننس وجود دارند. به عنوان مثال می‌توان به موضع‌گیری برخی نهاد‌ها و سازمان‌ها نسبت به صرافی بایننس اشاره کرد که از هفته گذشته ارائه هرگونه خدمات مالی به این پلت‌فرم شناخته شده را متوقف کرده و مانع انجام پرداخت‌های مالی به حساب‌های آن شد. این صرافی همچنین طی چند ماه گذشته با عدم انطباق با قوانین محلی در چندین کشور روبرو شده و مشکلات قانونی فراوانی برای آن به وجود آمده است.

کاهش قیمت بیت کوین هم تاثیرگذار است

اما شاید محتمل‌ترین عامل برای سقوط حجم مبادله طی یک ماه گذشته را بتوان کاهش قیمت بیت کوین و تاثیر چشم‌گیر این رمزارز به عنوان قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین رمزارز بازار معرفی کرد. رمزارز BTC در ماه آوریل توانست برای اولین بار سطوح ۶۰ هزار دلاری را لمس کند، با این حال پس از مدت کوتاهی یک روند نزولی را در پیش گرفت و اکنون هر واحد رمزارز بیت کوین چیزی بین ۳۰ تا ۳۵ هزار دلار مبادله می‌شود. این نوسان شدید باعث دلسرد شدن مبادله‌گران نسبت به بازار و همچنین فروکش کردن شور و هیجان ابتدای سال جاری همزمان با روند صعودی قیمت‌ها شد.

برخی تحلیلگران بر این باوراند که روند نزولی فعلی در آینده نزدیک نیز ادامه خواهد یافت. اسکات مینرد (Scott Minerd) افسر ارشد اطلاعات شرکت خدمات مالی گوگنهیم پارتنرز (Guggenheim Partners) هفته گذشته در رابطه با این موضوع اعلام کرد که «احتمالاً کمینه قیمت بیت کوین چیزی حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار دلار است». این درحالیست که قیمت فعلی BTC در حال حاضر حدود ۳۲ هزار دلار تخمین زده می‌شود.

نظر شما در رابطه با کاهش ناگهانی حجم تراکنش‌های رمزارزی چیست؟ چه عواملی باعث ایجاد این روند نزولی شده است؟ 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

بهادر قلندرپور

علاقه‌مند به دنیای رمزارزها و تکنولوژی بلاک‌چین کارگردان بازی "تاریک‌‌تر از سایه" دانشجوی مهندسی پزشکی
دکمه بازگشت به بالا