اخبار و مقالاتمقاله

آیا سقوط بازار مبادلات رمزارز، به سود گیمرها خواهد بود؟

اگرچه توقف فعالیت ماینرها موجب شده تا شرایط حاکم بر بازار خرید و فروش کارت‌های گرافیک بهبود یابد اما حذف ماینرها از جمع متقاضیان کارت‌های گرافیک در بلندمدت به نفع گیمرها نخواهد بود

نکات برگزیده مطلب
  • طی چند روز گذشته، فعالان بازار مبادلات رمزارز یکی از بدترین دوره‌های زمانی این بازار را تجربه کرده‌اند و به‌نظر می‌رسد که سقوط بازار رمزارزها هنوز به پایان نرسیده است. در حقیقت، به‌نظر می‌رسد که اقتصاد جهان در حال فروپاشی است و بازار رمزارزها نیز از شرایط اقتصادی جهان در امان نیست. در مقابل، بازار خرید و فروش کارت‌های گرافیک شرایط بهتری نسبت به چند ماه گذشته دارد اما به‌نظر می‌رسد که تداوم شرایط کنونی در بلندمدت به سود گیمرها نیست.

عوامل شکل‌گیری بازار نزولی رمزارزها

تحلیلگران، عوامل متعددی را برای سقوط بازار رمزارزها عنوان می‌کنند که افزایش نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا برای مقابله با تورم افسار گسیخته دلیل اصلی این اتفاق محسوب می‌گردد. در حالی که نرخ دستمزدها ثابت باقی مانده، افزایش نرخ تورم به معنای کاهش قدرت خرید و سرمایه‌گذاری مردم خواهد بود.

جنگ روسیه و اوکراین دلیل مهم دیگری برای تجربه این اتفاق محسوب می‌شود، چراکه افزایش نگرانی در رابطه با  تامین مواد غذایی و خرید آن افزایش یافته و مردم پول کمتری را به سرمایه‌گذاری اختصاص می‌دهند.

در همین زمان، شکست برخی از پلتفرم‌های نوظهور به سقوط رمزارزها شتاب بخشیده است. فروش حجم عظیم بیت کوین برای پشتیبانی از رمزارز پایدار UST و در نهایت سقوط شبکه ترا به افزایش ترس و بی‌اعتمادی سرمایه‌گذاران بازار رمزارزها دامن زده است. بعلاوه، پلتفرم Celsius از توقف فعالیت خود خبر داد و سرنوشت میلیاردها دلار از دارایی سرمایه‌گذاران این پلتفرم هنوز مشخص نیست.

الت‌کوین‌ها در موقعیت ناپایداری قرار گرفته‌اند

در زمان نگارش این مقاله، قیمت بیت کوین در محدوده بالاتر از ۲۰ هزار دلار قرار گرفته و درصورت شکست این ناحیه مقاومتی مسیر سقوط هرچه بیشتر ارزش این رمزارز هموارتر خواهد شد. دیگر رمزارزها در موقعیت ناپایدارتری نسبت به بیت کوین قرار گرفته و سقوط سهمگین‌تری را نیز تجریه کرده‌اند. اتریوم از بیشینه خود در محدوده ۴۸۶۸ دلار به نزدیکی ۱۰۰۰ دلار رسیده است. در حالی که تغییرات سختی شبکه با کاهش قیمت این رمزارز متناسب نبوده و بزودی اجرای فرایند ادغام در شبکه اتریوم را شاهد خواهیم بود، ماینرهای اتریوم در شرایط دشواری قرار گرفته‌اند.

بازار نزولی مبادلات رمزارز به سود گیمرها نیست!

در حالی که حذف ماینرها از بازار خرید و فروش کارت‌های گرافیک و قرار گرفتن آن‌ها در سمت عرضه کننده، در کوتاه مدت موجب کاهش قیمت کارت‌های گرافیک شده اما باید توجه داشته باشیم که این شرایط در بلند‌مدت دوام نخواهد داشت. از طرفی، تقاضای گسترده از سوی ماینرها موجب بهبود شرایط تولید‌کنندگان کارت‌های گرافیک و ورود اینتل به جمع شرکت‌های فعال در این حوزه شده است. یعنی افزایش تقاضا محرکی برای گسترش فعالیت شرکت‌ها و افزایش شتاب توسعه این فناوری محسوب می‌شود.

کاهش تقاضا برای کارت‌های گرافیک می‌تواند انویدیا و ای.ام.دی را به تعویق انداختن زمان معرفی نسل بعدی کارت‌های گرافیک خود با هدف فروش موجودی اضافی انبارهای این شرکت‌ها وادار کند که به‌همین دلیل، بازار نزولی مبادلات رمزارز یقیناً اتفاق مطلوبی برای گیمرها نخواهد بود.

نظر شما نسبت به تاثیر شرایط نزولی بازار رمزارزها بر بازار خرید و فروش کارت‌های گرافیک چیست؟ آیا توقف فعالیت ماینرها در بلندمدت به سود گیمرها خواهد بود؟ نظر خود را به‌صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دکمه بازگشت به بالا