نیاز ژاپنیها
مدت اندکی بعد از آن که نفوذ به صرافی کشف شد، کویچیرو وادا(Koichiro Wada) از طرف تیم این صرافی گفت “ما از امکان بروز این حمله اطلاع داشتیم، ولی به نیروی کاری مناسبی برای چک کردن سیستم داخلی، مدیریت و سیستم کنترل ریسک دسترسی کافی نداشتیم. ما تلاش زیادی برای کمک گرفتن از بقیه نهادها داشتیم ولی در انتها با این وضعیت روبرو شدیم.”
صرافی کوینچک نمونه بارزی از شکست بود و به دنبال آن، خرید این صرافی به وسیله مونکس(Monex)، دادگاهی شدن آن و تلاش کاربران به بیرون کشیدن باقی مانده رمزارهایشان از این صرافی؛ و تنان اینها درست موقعی اتفاق افتاد که دولت ژاپن به صورت رسمی این صرافی را تایید کرد.
بسیاری از صرافیها آماده پرداخت به افرادی که در این زمینه تجربه دارند هستند. بسیاری از آنها وعده از تشویقیهای مناسب در کنار حقوق ثابت میدهند تا مهندسین را از رشتههای مختلف جذب کنند. میزان حقوق پایه این رشته نسبت به سال پیش 20 تا 30 درصد افزایش داشته است و دریافتی یک مهندس مرتبط را که پنج سال تجربه کار داشته باشد به 102،720 دلار رسانده است.
دیدگاه بزرگان
از ماه ژانویه سال 2017 تا کنون نیاز به مهندسی بلاکچین 700 درصد افزایش داشته و 40 درصد از تمامی درخواستهای توسعهدهنده نرمافزاری به بلاکچین مرتبط بوده است.
در ژاپن، مردم خیلی کمتر به سمت تغییر شغل میروند و در مبحث شغل سعی میکنند سنت خانواده و شغل خوانوادگی را پیش ببرند. مدیر یکی از شرکتهای آموزش مهندسی گفت در حال حاضر بخش اعظمی از کسانی که از بلاکچین سر در میآورند در حال کار کردن در شرکتهایی هستند که به آن به صورت شغل دائمی خود نگاه میکنند و موافق به ترک آن و پیوستن به شرکتهای مرتبط به بلاکچین و صرافیها نیستند.
بسیاری معتقدند این چنین مشکلاتی حکم ترمز دستی را برای رمزارها و تکنولوژی بلاکچین دارد و باعث به عقب افتادن پیشرفت آن میشود. نظر شما چیست؟ آیا کمبود مهندس رمزارز مشکل شیرینی است؟ نظرات خود را در بخش دیدگاهها به اشتراک بگذارید.