
- گلدمنساکس به عنوان یکی از بزرگترین بانکهای پیشرو در جهان مدتی است که با تردید صنعت رمزارزها را بررسی میکند؛ اما به نظر میرسد که مدیران این شرکت در رابطه با آیندهی این صنعت خوشبین هستند و با وجود ترس از شکست باز هم تمایل به سرمایهگذاری و ورود به این صنعت نوپا را دارند.
لوید بلنکفین(Lloyd Blankfein) به عنوان مدیراجرایی گلدمنساکس در ۱۰ ژوئن یک یادداشت خوش بینانه منتشر کرد که طی آن اظهار داشت با وجود اینکه بیتکوین ندارد ولی این رمزارز آیندهی روشنی خواهد داشت.
در همین حین دیوید سولومن(David Solomon) به عنوان مدیرعامل و رئیس اجرایی دفاتر گلدمنساکس به خبرگذاری بلومبرگ در چین گفته است که این شرکت بزرگ مالی در حال جستجو و بررسی امکان گسترش فعالیتهای مبادلهی رمزنگاری فرای مشتقات تجاری معروف است.
سولومن در مصاحبهی خود عنوان کرد:
ما در حال بررسی آیندهی بیتکوین و صنعت رمزارزها و گفتگو در رابطه با افزایش فعالیتهایمان پیرامون این صنعت هستیم، اما در این رابطه بسیار محتاطانه عمل خواهیم نمود. ما به گفتههای مشتریان گوش میدهیم و سعی میکنیم زمانی که آنها نیز در حال بررسی و شروع فعالیت در این صنعت نوپا هستند، به آنها کمک کنیم.
David Solomon
زمانی که از او در رابطه با رمزارزها سوال شد وی پاسخ داد که این کمپانی باید کسب کارش را همراه و سازگار با این محیط تکامل دهد.
بلنکفین طی آخرین سخنرانی خود در گردهمایی و رویداد اقتصادی The Economic Club در شهر نیویورک گفت که سالها قبل جهان از مبادله به وسیلهی طلا، به سمت ارزهای فیات که امروزه استفاده میکنیم، حرکت کرد. به عقیدهی او دلیلی وجود ندارد که ارزهای مجازی بخشی از آیندهی مالی جهان نباشند.
بنکفین به خبرگزاری CNBC گفت:
اگر شما توانستهاید این موضوع را درک کنید که ارزهای فیات چه هستند و ارزششان نیز به مقدار گفته شده توسط دولت است، پس چرا تا کنون به یک توافق برای ارز مشترک نرسیدهاید؟ این روش من نیست و من این کار را انجام نمیدهم. من هیچ بیتکوینی ندارم. تا آنجایی که اطلاع دارم گلدمنساکس نیز بیتکوین ندارد، اما اگر این صنعت موفق شود، من میتوانم یک توضیح تاریخی بدهم که چرا این اتفاق افتاده است.
Lloyd Blankfein
رویکردهای JP Morgan بسیار متکبرانه است
گلدمنساکس یکی از بزرگترین کمپانیهای مالی است که اخیرا شیفهی بازار ۲۸۴ میلیارد دلاری رمزارزها و بخصوص رمزارزهایی از جمله بیتکوین، اتریوم، ریپل و غیره شده است. از نظر گلدمنساکس فرصتها و تهدیدات موجود این بازار میتواند برای کسب و کار این کمپانی مفید واقع شود.
در حالی که نظر مدیریت گلدمنساکس خوش بینانه است، بسیاری از مردم در رابطه با آیندهی صنعت رمزنگاری شک و تردید دارند. از جمله این افراد میتوان به جیمی دیمون(Jamie Dimon) مدیرعامل JP Morgan اشاره کرد که رمزارزها را “تقلب” نامیده است.
از سوی دیگر بلانکفین، اینگونه رویکرد را ترس ناشی از عدم شناخت کافی بیان کرده است.
این بانکدار گفته است:
من از آن افرادی نیستم که بگویم چون با چیزی راحت نیستم و یا برای نا آشناس پس آن چیز بد است. اینگونه رفتار خیلی متکبرانه است.
Lloyd Blankfein
پیش از این نیز گلدمنساکس با استخدام جاستین شمیت(Justin Schmidt) به عنوان مدیر بخش بازارهای رمزنگاری در دپارتمان اوراق بهادار و راهاندازی بخش مبادلهی رمزنگاری، یک قدم دیگر به سمت بازار داراییهای دیجیتال برداشته بود.
برخی افراد همچون اسپنسر بوگارد(Spencer Bogart) سرمایهدار صنعت بلاکچین، معتقد هستند که دیگر بانکهای بزرگ نیز از این حرکت پیروی خواهند کرد.
بوگارد در می ۲۰۱۸ به خبرگزاری CNBC اعلام کرده بود که:
بیشتر بانکها از اعداد و رقمها و سودهای کلان اعلام شده توسط صرافیهایی همچون Coinbase و Binance خبر دارند. در این رابطه خطر و ریسک این موضوع وجود دارد که در صورت عدم پذیرش رمزارزها توسط بزرگترین بانکهای والاستریت این صرافیها ممکن است که از آنها پیشی بگیرند.
Spencer Bogart
نظر شما در رابطه با گفتههای مدیران گلدمنساکس چیست؟ آیا ابراز این نقطه نظرها به دلیل تمایل این بانک بزرگ برای ورود به بازار رمزارزی است؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.